Nieuw gezicht voor Dental Expo

Annemarie: “Ik ga de komende tijd de wondere wereld van de mondzorg ontdekken. Het is fijn dat ik in een warm bad binnen ben gekomen.

Mijn naam is Annemarie Hogenelst. Vanaf 1 juni 2021 ben ik aan de slag gegaan als Key Accountmanager voor Dental Expo. Dit betekent dat ik de komende tijd de wondere wereld van de mondzorg ga ontdekken. Het is fijn dat ik in een “warm bad” ben binnen gekomen. De beursvloer is voor het grootste gedeelte gevuld met toonaangevende bedrijven. Met een groot deel van de deelnemers en partners heb ik de afgelopen weken al kennis mogen maken. Zo ben ik veel meer te weten gekomen over wat er speelt binnen de organisaties, waar kansen liggen en wat uitdagingen zijn. En nog veel belangrijker op welke wijze Dental Expo een bijdrage kan leveren om doelstellingen te behalen.

Wat heb je met deze branche?
Ik ben niet heel bekend in de ‘dentale wereld’. Natuurlijk ga ik netjes ieder half jaar naar de tandarts, soms naar de mondhygiënist, maar daar blijft het bij. Ik heb wel veel ervaring in de evenementenbranche. Organisatie van evenementen zit in mijn bloed. Zo heb ik meegewerkt aan events als Grand Depart van Tour de France (tourstart in Utrecht in 2015) en Womens EURO 2017 (EK Vrouwenvoetbal) en diverse vakbeurzen op commercieel vlak.

De aankomende tijd blijf ik in nauw contact met de bestaande deelnemers en partners van het event. Het is goed om te merken dat er over het algemeen een positief sentiment heerst. Het is belangrijk  om actuele trends en ontwikkelingen door te vertalen naar het programma en mondzorgprofessionals volgend jaar maart een kijk in de toekomst van de dentale branche te geven.

Annemarie: “De meest recente en innovatieve oplossingen staan centraal op Dental Expo. De beurs staat bekend als onmisbaar evenement voor mondzorgprofessionals. We gaan er alles aan doen om deze belofte na te komen. Samen met het Dental Expo team ga ik er vol voor om volgend jaar weer een mooie beurs neer te zetten.”

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll naar top