Branchenieuws

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de Dentale branche middels onze feed van Dental tribune en Dental Info. Wilt u op de hoogte blijven van het Dental Expo Nieuws? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Dental Info

RSS dental INFO
 • Veranderend speeksel hielp mensen tijdens evolutie 29 januari 2020
  Speeksel heeft mensen in evolutionair opzicht misschien geholpen op weg naar het worden van een nieuwe soort. Veranderingen in dieet en leefstijl hebben hier waarschijnlijk voor gezorgd, aldus nieuw onderzoek gepubliceerd in Molecular Biology and Evolution.
 • Meer kans op glazuur erosie door het drinken van thee 28 januari 2020
  Het pH niveau van de meesten soorten thee is zo hoog dat het de kans op glazuur erosie kan vergroten. Dit bleek nadat onderzoekers uit de Verenigde Staten de pH en fluoride niveaus van 460 verschillende soorten thee hadden vergeleken.
 • Zo ga je om met de hoge verwachtingen van patiënten 27 januari 2020
  De massale opkomst van sociale media heeft de afgelopen jaren geleid tot nieuwe verwachtingen onder patiënten. Mensen zien online allerlei knappe mensen met prachtige gebitten langskomen. Dat levert andere verwachtingen op.
 • Risico op besmetting in Catharina Ziekenhuis Eindhovens wegens niet navolgen richtlijnen 22 januari 2020
  649 patiënten van het Catharina Ziekenhuis Eindhoven worden teruggeroepen wegens een kans op bloedbesmetting. Tijdens het verwijderen van tandsteen met een ultrasoontip is niet volgens de laatste hygiënerichtlijnen gewerkt.
 • Lustrumcongres Paro2020: Paro Praktijk Utrecht en Implantologie Utrecht 22 januari 2020
  Op 19 juni spreekt topspecialist dr. Otto Zuhr tijdens het lustrumcongres van de Paro Praktijk Utrecht en Implantologie Utrecht. Een unieke gelegenheid om te zien dat zorgvuldig management van het zachte weefsel rondom implantaten essentieel is om aan te kunnen sluiten bij de hoge esthetische verwachtingen van onze patiënt.
Scroll naar top