GumCare companion

Over ons

Wij gaan de wereld van peri-mucosale reiniging op zijn kop zetten met de Fluxion. Deze unieke, gepatenteerde technologie biedt niet-invasieve, pijnvrije sub-gingivale reiniging, gewaardeerd door zowel patiënten als tandartsen.

De belangrijkste onderscheidende factor is het gebruik van vacuüm. Afwisselend infusie van gedemineraliseerd water en zuigkracht zorgt voor een flux in de pocket. De GCF -Gingival crevicular fluid- wordt vervangen, de biofilm is verstoord en zuurstof aangevoerd. Effectieve reiniging tot 9 mm diep in de pockets, volledig niet-invasief.

Gemarkeerd product

Fluxion

Dit unieke, gepatenteerde instrument biedt niet-invasieve, pijnvrije sub-gingivale reiniging, gewaardeerd door zowel patiënten als tandartsen. Belangrijkste onderscheidende factor is het gebruik van vacuüm. Afwisselend infusie van gedemineraliseerd water en zuigkracht zorgt voor een flux in de zakken. De GCF – Gingival creviculaire vloeistof wordt vervangen; de biofilm is verstoord en zuurstof toegevoerd. Effectieve reiniging tot 9 mm diep in zakken, volledig niet-invasief. Voordelen: ~Niet-invasief~ Het is een zeer zachtaardige technologie omdat het vacuüm het gebruik van druk voorkomt. Geen mogelijke stress op de weefsels en weinig tot geen risico op bacteriëmie. ~Diepe pocketreiniging~ In een artificiële pocket is bewezen dat de Fluxion de pocket tot 9 mm diep kan reinigen. ~Zuurstofsuppletie~ Om het zelfgenezingsproces te bevorderen. ~Pijnloos~ Absoluut patiëntcomfort. ~Plug & Play~ De Fluxion is een gebruiksvriendelijk apparaat. Essentiële stappen worden uitgelegd in de video’s met instructies voor het gebruik op de website. Alle mondzorgverleners kunnen de Fluxion zonder praktische training gebruiken voor niet-invasieve diepe reiniging van parodontale pockets.

Zie product »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top