MO Optics

Over ons

MO Optics is opgericht in 2006 en maakt speciale werkbrillen en loepsystemen op maat welke een ergonomisch juiste werkhouding stimuleren.

Zoals de MO werkbril met gekantelde prisma’s met onderin het glas, waardoor u kunt werken zonder uw nek ver voorover te hoeven buigen maar toch het hele werkveld kunt overzien.
De werkbril kan met glazen op sterkte gemaakt worden en het montuur kan in verschillende kleuren.
De werkbril met prisma’s kan uitgebreid worden met een opklapbaar of ingebouwd loepsysteem in de vergrotingen 1.6x, 2.0x of 2.5x.

Of het MO Vinkep loepsysteem, een nieuw ontwikkeld binoculair loepsysteem uitgerust met een Merident/Optergo Keppler Pentaroof hoeksysteem, welke het beeld een aantal graden naar beneden brengt voor een juiste zithouding. Een correcte houding in de rug, zowel zittend als staand en een helder zicht door de loepsystemen, met de mogelijkheid om ook het beeldscherm te blijven zien.
Weegt slechts 45 gram en is verkrijgbaar in vergrotingen 3.0x, 4.0x of 5.0x

Alle producten van MO Optics kunnen gecombineerd worden met het MO LED verlichtingssysteem, een helder licht dat schaduwen uitsluit en waarmee u zelfs de meest uitdagende gebieden in de mond kunt zien. De MO LED verlichting weegt slechts 6 gram.

Kom naar onze stand C 157 tijdens Dental Expo 2020 voor meer informatie over onze producten. Tot dan!

Gemarkeerd product

Prismabril

Het design van het montuur, in combinatie met het ingebouwde prismatische effect, zorgt voor een verschuiving van het visuele werkveld. Hierdoor kan comfortabel en ergonomisch in een correcte houding gewerkt worden. Altijd op maat gemaakt, zodat het perfect past.

Zie product »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top