American Dental Trading B.V.

Over ons

American Dental Trading BV is een Dental Depot dat haar producten en diensten uitsluitend aanbiedt aan tandheelkundige professionals in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk.

Door een doorlopende uitbouw van het assortiment en een continue aandacht voor kwaliteit, klantgerichtheid en een zeer scherpe prijsstelling is ADT al gedurende een groot aantal jaren marktleider in de Benelux en is er een gezonde expansie in Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk.

Gemarkeerd product

PoloDent Probiotische reinigingsproducten

PoloDent Probiotische reinigingsproducten

PoloDent Probiotic Cleaning Products zijn geconcentreerde probiotica allesreinigers, volledig biologisch afbreekbaar. Na verdunning kan het product worden aangebracht op elke waterbestendige ondergrond, waaronder vloeren, badkamers, kantoormeubilair, deuren, muren en ramen. Het product heeft een sterke drievoudige werking en een langdurige werking voor een optimale hygiëne. 1) Diepgaande microscopische reiniging tot in de kleinste onzuiverheden van een oppervlak. 2) Eliminatie en preventie van onaangename geur. 3) Introductie van een gezonde en veilige microflora op oppervlakken.

Zie product »

Products

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top