Arseus Dental

Over ons

“A smile is a curve that sets everything straight” – Phyllis Diller

Eén lach, dat is alles wat er nodig is om mensen te verbinden. Want de kracht ervan is ontwapenend, oprecht en maakt elke dag een beetje beter. Wij geloven in de kracht, het enthousiasme en het positieve gevoel van een lach. Daarom beginnen wij elke dag met een glimlach. Dit is onze manier om ervoor te zorgen dat onze klanten alle aandacht, support en begrip ontvangen die ze verdienen.

De fundamenten van Arseus Dental worden gelegd in 1932, in dat jaar richt Antoine Lamoral in het Belgische Brugge een groothandel in medische instrumenten voor huisartsen en ziekenhuizen op. Vanaf de oprichting zet Lamoral zich zeer actief in om haar klantenkring op te bouwen en uit te breiden. Door continue alert te zijn op de behoeften van de klanten weet Lamoral daar met succes op in te spelen. Getuige daarvan volgt medio 1934 de verkoop van de eerste tandheelkundige behandelunit. Ook nu in 2020 is Arseus Dental nog steeds de trotse verkoper van behandelunits als KaVo, Stern Weber en XO. Maar naast behandeleenheden uiteraard ook van andere soorten apparatuur als rontgen, hygiëne- en digitale oplossingen.

Gemarkeerd product

Stern Weber 380 TRC

Stern Weber 380 TRC

De Stern Weber S380 TRC kenmerkt zich door de compacte vorm van de behandeleenheid met een geïntegreerde zwevende multifunctionele patiëntenstoel. Hierdoor ontstaat veel ruimte voor het behandelteam waardoor de behandelingen gemakkelijker verlopen en uw talenten volledig benut kunnen worden. De Stern Weber S380 TRC combineert een reeks van praktische aspecten met een diversiteit aan ergonomische oplossingen en innovatieve technologieën. Multifunctionele patiëntenstoel met voorinstap De patiëntenstoel van de S380 TRC kan de onderbenen automatisch in een verticale positie brengen waardoor een natuurlijke zithouding voor de patiënt wordt gecreëerd. Dit is ideaal voor behandelingen, zoals prothetiek, orthodontie, of zelfs extracties. De zittende positie kan ingesteld worden op elke gewenste hoogte en waarbij een natuurlijk occlusie van de kaken wordt gerealiseerd. Met de patiënt in een zittende positie voor bovenstaande behandelingen zorgt ervoor dat de behandelaar een ergonomische houding kan handhaven en veel ruimte rondom de stoel heeft.

Zie product »

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top