Complan Administratie Service

Over ons

Bij CAS hechten we waarde aan persoonlijk contact. Daarom staan we ook in 2020 weer met een eigen beursstand op DentalExpo.

Een korte introductie:

Wie zijn wij?
Wij zijn Complan Administratie Service, een administratiekantoor speciaal voor de mondzorg. Dit doen we met veel plezier en al meer dan 30 jaar.
Bij CAS werken we in een klein team van vaste medewerkers met elk hun eigen specialisatie. Zodoende kunnen we goed en duidelijk adviseren.

Wat doen wij?
Complan Administratie Service verricht administratieve diensten voor specialisten in de mondzorg. Dit omvat zowel de verwerking van uw administratie als ook het opstellen van de jaarrekening. Ook kunt u bij CAS terecht voor specifieke fiscale en/of bedrijfseconomische adviezen.

Kies voor CAS
Als u kiest voor CAS bent u verzekerd van een betrouwbare en ervaren partner die u veel administratieve zorgen uit handen neemt.
In de regel hebt u vast contactpersoon bij CAS die op de hoogte is van uw persoonlijke situatie.
Bij CAS zijn we op de hoogte van de grote software pakketten zoals Novadent (Complan) en bijvoorbeeld Exquise (Vertimart).

Speciale beursaanbieding voor starters/waarnemers
Speciaal voor DentalExpo hebben we bijzonder voordelige aanbieding: Als startende tandarts krijg je het eerste jaar 50% korting op de aangifte inkomstenbelasting inclusief een gespecificeerde jaarrekening. Normaal geldt een vast tarief van € 500,00.

Dental Expo 2020 D105
Graag informeren we u uitgebreider over onze diensten en beantwoorden uw eventuele vragen in een persoonlijk gesprek.
U bent van harte welkom op onze stand vlak bij het Horecaterras.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top