Dental Union Plandent

Over ons

Specialist op jouw vakgebied
Vanuit verschillende vestigingen in Nederland leveren wij alle benodigde materialen en apparatuur voor praktijk en laboratorium en verzorgen wij in heel het land de installatie van apparatuur en het onderhoud. Dental Union kent vier divisies: Tandheelkunde, Tandtechniek, Installatieverkoop en de Technische Dienst. Je hebt altijd te maken met vaste contactpersonen die op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken binnen jouw vakgebied. Naast de reguliere professionals met een brede vaktechnische kennis en ervaring, kun je een beroep doen op onze specialisten op het gebied van endodontie, microscopie, implantologie en bonemanagement, (digitaal) röntgen, en intraorale fotografie.

Individueel assortiment
Je kunt bij ons een individuele catalogus laten maken, die volledig toegespitst is op jouw onderneming en op de materialen en apparatuur die jij gebruikt. Je kunt bestellingen telefonisch doorgeven of rechtstreeks in onze webshop. De producten worden geleverd vanuit ons distributiecentrum in Duitsland. Voor het merendeel van het assortiment geldt: vandaag vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis.

Persoonlijk contact
Op onze website vind je veel informatie over ons bedrijf, het assortiment en onze diensten. Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk contact met een van onze medewerkers, neem dan direct contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via de chat op onze website en webshop. Onze medewerkers staan je graag te woord!

Dental Experience
Wil jij ‘live’ zien wat wij voor jou kunnen betekenen? Ben je op zoek naar een gespecialiseerde leverancier voor jouw dagelijkse praktijk- of laboratoriumbenodigdheden? Zoek je begeleiding bij de inrichting van je praktijkruimte of laboratorium? Laat je dan inspireren in onze ‘Dental Experience’ in Nieuwegein of Groningen en ontdek de veelzijdigheid van Dental Union. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen en met 80 jaar ervaring in de dentale markt hebben wij alle kennis in huis om jou bij te staan bij het starten of herinrichten van jouw praktijk of laboratorium.

Plandent College
Dental Union ondersteunt je ook graag bij het up-to-date houden van jouw kennis en vaardigheden. Gedurende het jaar heeft Dental Union een uitgebreid cursus- en traingingsprogramma. Je hebt de keuze uit een zeer breed aanbod van cursussen, lezingen en trainingen voor het gehele tandheelkundige team. Wij organiseren ook cursussen bij jou op locatie. Kijk in onze webshop voor het huidige cursusaanbod.

Plandent Extra en het Plandent Advertorials online magazines
Regelmatig verschijnt onze actiekrant ‘Plandent Extra’ met daarin interessante informatie en aantrekkelijke acties. De Plandent Advertorials staat vol met advertorials /advertenties vanuit verschillende leveranciers. Bij de worden online maandelijke geupdate.

Naast de Plandent Extra hebben wij ook online catalogi voor Apparatuur, Service en CAD/DAM. Deze zijn te vinden op magazines.dentalunion.nl.

Gemarkeerd product

Vacatures

Regiomanager Tandheelkunde

Regiomanager Tandheelkunde

Als regiomanager ben je verantwoordelijk voor het verkopen van alle producten en diensten van Dental Union aan tandartsen, mondhygiënisten, kaakchirurgen etc. Je bent de spil binnen de organisatie; je bezoekt niet alleen onze bestaande klanten maar draagt ook bij aan de werving van nieuwe klanten. Intern zorg je dat de juiste vragen en acties terecht komen bij de juiste mensen. Hierbij werk je nauw samen met een team van professionals en specialisten om de klant optimaal te ondersteunen. De bijbehorende administratieve taken om het gehele verkoopproces op een juiste manier in te vullen en op te volgen zijn voor jou vanzelfsprekend.

Zie jobaanbieding »

Neem contact met ons op

Scroll naar top