DentalMonitoring

DentalMonitoring

Over ons

DentalMonitoring is een pionier op het gebied van Artificial Intelligence in de tandheelkunde. Haar familie van software-oplossingen helpt tandheelkundige professionals hoogwaardige zorg toegankelijk, gemakkelijk en efficiënt te maken, door het gebruik van AI in alle stadia van het behandeltraject van de patiënt.

Sinds onze oprichting in 2014 heeft DM baanbrekende algoritmes ontwikkeld die klinische analyses op hoog niveau uitvoeren op afbeeldingen en 3D-bestanden, tandbewegingen op afstand berekenen en fotorealistische simulaties maken.

Het doel van DM is om artsen in staat te stellen hun patiënten op afstand te beoordelen en te monitoren om een meer verbonden en praktische patiëntenervaring te bieden. Ons doel is de zorgstandaard te verhogen voor alle patiënten die zich door een orthodontist of tandarts willen laten behandelen.

Omdat we beseffen dat onze technologie een ware revolutie is in de tandheelkundige industrie, hebben we vanaf het begin samengewerkt met klinische adviseurs om te zorgen voor een perfecte match met de behoeften van de praktijk.

De virtuele praktijk oplossingen aangedreven door DM omvat SmileMate, een evaluatie tool om vooraf te screenen op alle belangrijke mondgezondheidsproblemen en om realistische simulaties van behandelingsresultaten te creëren en DentalMonitoring, een aanpasbaar cloud-gebaseerd platform voor klinische monitoring en automatisering van patiëntcommunicatie. Onze oplossingen ontsluiten een schaalbare workflow gedurende het gehele behandeltraject van de patiënt en zijn toepasbaar op alle behandelingen, vaste en uitneembare apparatuur van alle merken.

Onze prioriteit is het leveren van de beste producten en diensten aan orthodontisten en tandartsen, en we blijven gefocust op deze missie.
Met meer dan 400 medewerkers actief in 53 landen over de hele wereld, is DentalMonitoring de enige AI-gebaseerde oplossing die alle praktijken uitbreidt naar een virtuele omgeving.

Gemarkeerd product

The Virtual Practice

The Virtual Practice

In om het even welke sector kan het heroverwegen van gevestigde normen worden vergeleken met stroomopwaarts zwemmen. Aarzeling om te veranderen is normaal, maar dat is wat echte innovatie uitzonderlijk maakt. In de wereld van de mondzorg heeft DentalMonitoring zich gevestigd als innovator op dit gebied door kritisch te kijken naar het tandheelkundige en orthodontische landschap. Wat begon met de AI-gebaseerde DentalMonitoring software waarmee patiënten overal op afstand kunnen worden gemonitord, is uitgegroeid tot de bijbehorende Scanbox pro hardware om scans mogelijk te maken, en de SmileMate early assessment tool. Maar de sleutel om deze oplossingen echt innovatief te maken kwam van het begrip van de moderne verschuiving in consumentengedrag, verhoogde verwachtingen van klanten, de kracht van kunstmatige intelligentie en de continue communicatie die gewenst is in onze digitale wereld. Hierdoor was het team van DentalMonitoring in staat om de innovatieve producten te ontwikkelen die vandaag op de markt zijn, en is het nu al bezig met nieuwe oplossingen voor morgen.

Zie product »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top