DentConnect

Over ons

DentConnect is een Europees netwerk van tandheelkundige praktijken in vijf landen. Wij bieden tandheelkundige professionals volop doorgroeimogelijkheden binnen hun specifieke vakgebied. Hiermee geeft DentConnect jou als individuele behandelaar écht ruimte om jezelf te ontwikkelen. Zowel op klinisch, persoonlijk als zakelijk niveau. Wil je veel ervaring opdoen bij verschillende praktijken, je verder specialiseren óf ondernemen met meer aandacht voor je patiënten? Let’s Connect!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Communicatie-adviseur-DentConnect

Vacature – Communicatieadviseur

Ben jij een ervaren communicatieadviseur en ben jij op zoek naar een uitdagende en gevarieerde functie waarin je kan bouwen in een snel groeiende organisatie? Lees dan verder!

Voor ons Shared Service Centre in Oosterhout zijn wij op zoek naar een ervaren communicatieadviseur. Als communicatieadviseur ben je organisatie breed eindverantwoordelijk voor alle communicatie zowel intern als extern. Je treedt op als businesspartner voor directie en samen met de marketingmanager bepaal jij strategie en beleid. Daarnaast is pr en woordvoering een onderdeel van je job.

Op dit moment staat ‘de interne communicatie naar een hoger niveau brengen’ bovenaan op de agenda en wij zien daar graag jouw advies in terug. Uiteraard ga jij met jouw kennis en ervaring vele (korte/lange termijn) verbeteringen aandragen.

Zie jobaanbieding »
zalbommel-plaatje

Zelfstandige Tandarts

Ben jij op zoek naar een praktijk waar je een volle en gevarieerde agenda hebt en wil je aan de slag in een team dat voor elkaar klaar staat? Ben jij iemand die bij- en nascholing belangrijk vindt en ga je voor een langdurige samenwerking? Lees dan verder!

Voor onze tandartspraktijk in Zaltbommel zijn wij op zoek naar een tandarts voor 24 uur per week. De mogelijke werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag. Indien je graag werkt op een avond kan dat wat ons betreft op donderdagavond.

Zie jobaanbieding »

Neem contact met ons op

Scroll naar top