Dexcel Pharma GmbH (PerioChip)

Over ons

DEXCEL PHARMA GMBH (PerioChip®)

De onderneming Dexcel® Pharma is het op één na grootste pharmabedrijf van Israël. In de dentaal afdeling heeft Dexcel® Pharma de focus op zijn premium product PerioChip® (insert voor parodontaal gebruik 2,5 mg): een locaal antisepticum (vrij van antibiotica).

Veel praktijken wereldweid hebben met SRP in combinatie met PerioChip® best mogelijke behandelingsresultaten geboekt bij matige tot ernstige parodontitis.

Leer ons en ons product kennen en bezoek ons op de Dental Expo.

Verplichte informatie:
https://www.periochip.nl/downloads/PerioChip-Informatie-NL.pdf

Gemarkeerd product

PerioChip®, insert voor parodontaal gebruik 2,5 mg

De PerioChip® is een flinterdunne matrix chip voor de aanvullende behandeling van parodontitis. Hij is: ›Effectief – elimineert tot 99% van de bacteriën ›Vrij van antibiotica ›Snel – binnen een minuut geplaatst ›Duurzaam – houdt bacteriën tot 11 weken weg ›Bestendig – essentieel onderdeel in het behandelingsprogramma SRP plus PerioChip® Voor het optimale resultaat van de behandeling van matige tot ernstige parodontitis is het belangrijk de tandvleespockets behalve met SRP* ook met medicatie te behandelen. Dit doet de PerioChip® met zijn hoge concentratie (ong. 36%) van het werkzame bestanddeel chloorhexidinedigluconaat. Een minimaal invasieve SRP-behandeling in combinatie met een PerioChip® heeft de voorkeur boven een chirurgische ingreep. Als dit echter niet het gewenste resultaat oplevert, is een chirurgische ingreep nog steeds een optie. >SRP plus PerioChip® vermindert pocketdiepte significant beter dan SRP* alleen.** * Scaling en rootplaning ** Soskolne, W.A. et. al. (1997): Sustained Local Delivery of Chlorhexidine in the Treatment of Periodontitis. A Multi-Center Study. J Periodontol, Vol. 68, Nr. 1, p. 32–36.

Zie product »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top