Eezy Dentures

Eezy Dentures

Over ons

Benut de kansen van digitale prothetische tandheelkunde, zonder de know-how en investering!

Eezy is een initiatief van bevlogen tandartsen en tandprothetici die het tijd vonden om de tandheelkundige markt te vernieuwen. Dankzij de modernste digitale technieken toe te passen is het mogelijk om snel een kwalitatief hoogstaand kunstgebit te maken. In slechts 3 stappen geven wij patiënten een prachtig nieuw, optimaal passend kunstgebit. Dit willen wij landelijk aanbieden bij onze patiënten. Niet iedere praktijkhouder wil of kan zelf overstappen naar een digitale werkwijze, maar wil toch inspelen op de digitalisering van de tandheelkunde. Hier kunnen wij elkaar helpen.

Heb jij nog een lege behandelkamer? Door wekelijks voor één dag één behandelkamer ter beschikking te bestellen aan Eezy, ontvang je maandelijkse een vergoeding voor het beschikbaar stellen van één van je behandelkamers aan Eezy, zonder hier verder iets voor te doen. Eezy werft en behandelt haar eigen patiënten en regelt alles – van administratie tot klantenservice. Voor patiënten die je zelf doorverwijst, ontvang je een aanvullende vergoeding.

Ben je een KPT’er die wel een avontuur bij Eezy ziet zitten? Of ben je praktijkhouder en ben je benieuwd wat de voordelen zijn als Eezy partner? Wij nodigen je van harte uit om kennis te maken met ons!

Gemarkeerd product

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top