Gum Benelux

Over ons

Sunstar zet zich in om je te ondersteunen in de zoektocht naar een gezonde leefwijze en een holistisch welzijn, door de gezondheid van het tandvlees onder controle te houden, ongeacht jouw conditie of leeftijd. Het doel is te helpen gezond tandvlees te behouden, heel je leven lang.

Sunstar heeft de merken GUM, O7 active, Guidor en GebitKit. Binnen het assortiment van GUM kennen wij de volgende categorieën: Intensieve verzorging (met oa Paroex CHX); Dagelijkse verzorging (met oa Soft-Picks en ActiVital); Aften en mondwondjes (GUM AftaClear); Droge mond (GUM Hydral); Whitening (met GUM OriginalWhite); Ortho (complete range voor de dagelijkse verzorging); Kids&Junior; Frisse adem (met HaliControl); Gevoelige tanden (met SensiVital).

De producten van O7 active zijn op basis van actieve zuurstof. Dit bestrijd de slechte bacteriën en stimuleert de goede bacteriën. Daarnaast helpt het de balans in de mond herstellen.

Elke GebitKit is een informatief pakket bestaande uit een patiënt-gerelateerd informatieboekje, samengesteld en geschreven door dentale specialisten, aangevuld met relevante producten. Het assortiment bestaat uit meerdere soorten GebitKit voor diverse doelgroepen en verschillende specialisaties, zoals: kinderen, tieners, ortho, mondhygiëne en patiëntenzorg.

Gemarkeerd product

GUM ActiVital tandpasta

Het GUM® ActiVital assortiment is speciaal voor uw patiënten ontwikkeld om tanden en tandvlees levenslang te beschermen en mondproblemen te voorkomen. Deze producten helpen tegen de negatieve effecten van factoren, zoals stress, roken, een slechte voeding en hormonale schommelingen, die allemaal kunnen leiden naar tandvleesontstekingen en kunnen leiden tot systemische ziekten. GUM® ActiVital® tandpasta is een anti-tandplak tandpasta met antibacteriële bescherming. Het biedt de volgende voordelen: – Anti-oxidante werking dankzij Co-enzym Q10 en granaatappel extract – Langdurig anti-tandplak werking dankzij een innovatief ingrediënt dat schadelijke bacteriën absorbeert – Zachte formulering – Helpt gaatjes voorkomen en het tandglazuur te versterken – Frisse pepermuntsmaak

Zie product »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op