Implant College

Over ons

Implant College organiseert al ruim 10 jaar geaccrediteerde cursussen, lezingen en workshops op het gebied van implantologie voor het hele zorgteam. Hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke begeleiding staan bij ons voorop. We werken met de beste sprekers en kiezen voor inspirerende locaties waar we in kleine groepen praktisch aan de slag gaan.
Implant College biedt cursussen op alle niveaus voor zowel de startende als de zeer ervaren implantoloog. Kies voor een losse cursus, een complete opleiding of stel uw ideale leerprogramma samen met ons unieke Mix & Match concept.

Gemarkeerd product

Young Talent Club

Volg je een algemene tandheelkundige opleiding? Meld je dan nu vast gratis én vrijblijvend aan voor de Young Talent Club van Implant College. We houden je op de hoogte over actuele thema’s binnen de implantologie. En tot 2 jaar na jouw afstuderen profiteer je van aantrekkelijke kortingen op het tarief voor cursussen. Elk jaar nodigen we de Young Talents daarnaast uit voor een thema avond over implantologie met een ervaren spreker uit het vakgebied. Een mooie gelegenheid om bij te praten met jouw toekomstige vakgenoten én op de hoogte te raken van onderwerpen die spelen binnen dit werkveld. Lid worden? Meld je vrijblijvend aan.

Zie product »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top