Implant College

Over ons

Implant College organiseert al 10 jaar geaccrediteerde cursussen, lezingen en workshops op het gebied van implantologie voor het hele zorgteam. Hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke begeleiding staan bij ons voorop. We werken met de beste sprekers en kiezen voor inspirerende locaties waar we in kleine groepen praktisch aan de slag gaan.
Implant College biedt cursussen op alle niveaus voor zowel de startende als de zeer ervaren implantoloog. Kies voor een losse cursus, een complete opleiding of stel uw ideale leerprogramma samen met ons unieke Mix & Match concept.

Gemarkeerd product

Leren implanteren

Leren implanteren

Overweegt u om te starten met implanteren? Implant College biedt een uitgebreid opleidingstraject. Kies voor een complete opleiding van 9 modules of ga voor het unieke Mix & Match concept, waarin u zelf de keuze maakt uit de diverse onderdelen. Tijdens het opleidingstraject van Implant College wordt u door ervaren implantologen begeleid naar een hoog kennis- en ervaringsniveau. We steken het traject praktisch in, zodat u uw vaardigheden traint en verfijnt. U kijkt daarnaast mee met een ervaren implantoloog in uw regio. Om ook uw collega’s voor te bereiden, bevat het programma aparte onderdelen voor assisterend personeel. Na de opleiding brengen wij u in contact met een mentor als u dat wenst. Deze begeleidt u en uw team verder bij het starten met implantologie. Als resultaat van het “Leren Implanteren” traject bij Implant College bent u snel in staat zelfstandig te implanteren.

Zie product »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top