Intelly

Over ons

Intelly is een Nederlands bedrijf dat in 1998 is opgericht. Intelly ontwikkelde speciaal voor de zorg software die veel werk uit handen neemt. Zo kunt u snel uw declaraties indienen bij de zorg verzekeraar en is uw financiële administratie het hele jaar door up tot date.

Declareren was nog nooit zo eenvoudig.
U stuurt zelf het MZ301 bestand naar Intelly waarna deze direct verwerkt wordt. Tussenkomst van een factoringmaatschappij is hierdoor niet nodig. Ontvangt uw patiënt nog een restnota dan versturen wij deze vanuit uw naam op uw eigen briefpapier naar uw patiënt. Dat kan per post of via e-mail. Alle ontvangen gelden staan direct op uw bankrekening zonder inhouding van kosten. Heeft uw patiënt nog vragen over de nota, dan handelen wij deze namens u af.

Een up to date administratie
Ook uw inkoop facturen en bonnen verwerkt u met Intelly heel eenvoudig. U hoeft enkel alles te scannen en/of mailen. Alle documenten worden hierna digitaal opgeslagen en automatisch verwerkt in uw boekhouding en door de zoekfunctie kunt u snel een factuur weer terug vinden.

U heeft hierdoor een actueel overzicht van uw de praktijk. Dit levert een enorme tijdsbesparing op!

Tijd die u in de toekomst aan uw patiënt of privé kunt besteden.

Gemarkeerd product

Hét alternatief voor factoring

Als mondzorgspecialist wilt u bezig zijn met uw passie. Helaas komt er ook een hoop administratie bij kijken om uw vak uit te oefenen. Dit kan sneller, makkelijker en goedkoper! Intelly is dé oplossing voor uw praktijk en een uitstekend alternatief voor factoring. Zo gaat Intelly te werk Speciaal voor de mondzorgbranche heeft Intelly een compleet pakket aan software en diensten ontwikkeld. Hiermee krijgt u hulp bij uw dagelijkse administratieve taken en heeft u inzicht in de status van uw praktijk. Dit levert een enorme tijdsbesparing op! Tijd die u in de toekomst aan uw patiënt of privé kunt besteden. Ons team met professionals staat elke dag voor u klaar. Door onze directe en eenvoudige communicatie schakelen we snel met uw praktijk. De declaratieverwerking verloopt gemakkelijk en uw boekhouding is altijd up- to-date. Wij volgen de ontwikkelingen in de mondzorg en innoveren voor optimale ondersteuning.

Zie product »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top