Laservision Instruments B.V.

Over ons

Sinds 1990 is Laservision distributeur van lasers en andere hoogwaardige medische technologieën. Het begon allemaal met oogheelkundige (VISION) lasers (LASER) en dit werd al snel aangevuld met (oogheelkundige) diagnostische apparatuur. Sinds de oprichting zorgden technologische ontwikkelingen voor een verruiming van de toepassingsmogelijkheden en uitbreidingen aan het assortiment. En eerlijk is eerlijk, hierdoor dekt de naam Laservision de lading tegenwoordig niet helemaal meer.

Eén van onze focusmarkten is de dentale markt. Voor deze markt leveren wij hoogwaardige lasers, die minder-invasieve tandheelkunde mogelijk maken. We beschikken over gespecialiseerde adviseurs en een eigen serviceafdeling, hiermee hebben wij alle expertise in huis. Hierdoor kunnen we altijd ontzettend snel schakelen en de klanten voorzien van de beste medische technologieën en service.

Gemarkeerd product

Fotona Lightwalker | Tandheelkundige laser

Fotona Lightwalker | Tandheelkundige laser

De LightWalker is het paradepaardje van de nieuwste serie tandheelkundige lasers van Fotona. De LightWalker biedt de nieuwste lasertechnologie in de tandheelkunde die voor verschillende toepassingen gebruikt kan worden. 2 lasers in 1. Hard en zacht weefsel Het is bekend dat men verschillende types lasers nodig heeft afhankelijk van de behandeling die men wenst uit te voeren. Dit komt doordat de verschillende stoffen in het lichaam (hemoglobine, melanine, water, hydroxyapatiet e.a.) een specifieke absorptiecurve hebben t.o.v. licht. Dit betekend dat deze dus anders gaan reageren naar aanleiding van de gebruikte golflengte. De keuze om twee complementaire golflengtes (met betrekking tot hun absorptie in weefsels) te gebruiken in één apparaat maakt de LightWalker uniek. Praktisch alle laser dentale behandelingen kunnen met deze tandheelkundige laser uitgevoerd worden. High performance De Fotona Lightwalker tandheelkundige laser staat bekend als de snelst snijdende Erbuim laser met state-of-the-art ontwerp en technologie. Met deze lasertechnologie kan sneller en preciezer gewerkt worden dan met traditionele boren. Dankzij de veelzijdigheid kan een systeem gebruikt worden voor endodontie, tandvlees behandelingen, peri-implantitis en zelfs voor laserbleken en snurkbehandelingen. Met de Fotona wordt de scope dus in één klap uitgebreider. Minder invasief t.o.v. de traditionele methode Traditionele methoden om tandheelkundige ingrepen te verrichten zijn door gebruik te maken van instrumentarium of boren. Deze methode is de standaard in de markt, maar zeer invasief en soms zelfs traumatisch voor de patiënt. Door te kiezen voor behandelingen met een tandheelkundige laser (zoals de Fotona), kan een fijnere patiëntervaring verwezenlijkt worden, met kortere hersteltijden. Wilt u meer informatie of een demo over deze laser voor tandartsen? Neem dan contact op of vraag een demo aan.

Zie product »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top