Loser & Co GmbH

Over ons

Loser & Co GmbH behoort tot de meest vooraanstaande leveranciers van tandheelkundige producten van topkwaliteit.

Al ruim 30 jaar is het bedrijf een competente en betrouwbare partner die de beste producten van vooraanstaande fabrikanten aanbiedt.

Om zijn positie op de markt te consolideren, breidt Loser het productassortiment voor tandartsen, mondhygiënisten en tandtechnische laboratoria voortdurend uit , trouw aan het motto ‘Altijd iets speciaals’.

De gestage groei van het bedrijf en de trouw van zijn klanten zijn een teken dat Loser dit motto waarmaakt. Een breed assortiment slimme producten vormt, naast een uitstekende klantenservice, de kern van de Loser-filosofie.

Loser & Co. heeft een vertegenwoordiging in Nederland en werkt nauw samen met lokale tandheelkundige dealers. Dat houdt in dat men aanwezig is op alle belangrijke beurzen op tandheelkundig gebied.

Contact:
info@loser.eu
www.loser.eu

Gemarkeerd product

LM Activator

LM-Activator™ – Vroege orthodontische interventie De LM-Activator™ is een voorgefabriceerd apparaat voor de ondersteuning van een gezonde groei en ontwikkeling van gelaat en kaak. De ideale tijd voor de behandeling met de LM-Activator™ is in de vroege gemengde dentitie, als de eerste tanden worden gewisseld. Door vroege interventie kan de noodzaak van verdere behandeling aanzienlijk worden verminderd of behandeling is zelfs niet meer noodzakelijk. Onderzoek geeft aan dat malocclusies in het melkgebit aanhouden en vaak ernstiger worden naarmate het gebit zich verder ontwikkelt. De LM-Activator™ biedt geleidelijke geleiding aan tanden en kaken als dat nodig is.

Zie product »

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top