miscea Benelux B.V.

Over ons

miscea is een Duitse fabrikant van hoogwaardige sensorkranen met geïntegreerde dispensers. Het hoofdkantoor van het bedrijf
is gevestigd in Berlijn en biedt momenteel werkgelegenheid aan 29 werknemers op de afdelingen onderzoek en ontwikkeling, productie, kwaliteitsmanagement, service, administratie, marketing en verkoop. Het managementteam van miscea werkt nauw samen met de operationele bedrijfsafdelingen in Großbeeren en met de kantoren in Nederland en Zwitserland.

Gemarkeerd product

miscea CLASSIC

DE PROFESSIONELE KEUZE VOOR OPTIMALE HANDHYGIËNE Het miscea CLASSIC systeem is de eerste sensor kraan ter wereld dat in staat is touch free water te geven in combinatie met twee andere vloeibare producten. Dit nieuwe en unieke concept verandert wereldwijd de manier waarop mensen hun handen wassen en desinfecteren. Door het combineren van de functies van een kraan met twee dispensers, geeft de miscea CLASSIC de mogelijkheid het handenwassen eenvoudiger, prettiger en efficiënter uit te voeren dan bij het gebruik van aparte kranen en dispensers. Ook de temperatuur van het water kan men 100% touch free regelen. De miscea CLASSIC is speciaal ontwikkeld voor hygiëne gevoelige gebieden zoals bijvoorbeeld in de gezondheidszorg, tandartspraktijken, laboratoria, clean rooms en de voedselverwerkende industrie. Het miscea CLASSIC systeem is niet alleen een bekroond systeem, het is ook een effectieve oplossing voor gebruikers die een hogere standaard in hygiëne eisen. Het elegante design en eenvoudige gebruikersinterface passen perfect in een moderne inrichting.

Zie product »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top