NeedleOff

Over ons

NeedleOff heeft passie voor de veiligheid van medisch professionals, ondersteunend personeel en patiënten in klinische werkomgevingen, met een focus op het werken met, veilig verwijderen en tijdens het verwerkingsproces volgen van gebruikte naalden.

Onze jarenlange klinische praktijkervaring wordt verwerkt in producten die universeel toepasbare en betrouwbare oplossingen bieden voor naaldgerelateerde risico’s.

Ons assortiment wordt gekenmerkt door een intuïtieve en technologie-gedreven aanpak, zodat iedere gebruiker direct kan profiteren van NeedleOff risicobeperkende producten.

Gemarkeerd product

NeedleOff

NeedleOff verwijdert veilig iedere gebruikte naald met schroefdraad van een tandheelkundige spuit en slaat die op in de geïntegreerde naaldcontainer. Het draagbare en intuïtieve ontwerp maakt gebruik met slechts de spuithoudende hand mogelijk. De naald wordt direct na laatste injectie door de behandelaar ingevoerd. NeedleOff omklemt de naald en draait die automatisch van de spuit. Na het uitnemen van de spuit valt de naald in de geïntegreerde Sharptainer, in afwachting van verdere verwerking.

Zie product »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top