Oostwoud International BV

Over ons

Oostwoud International B.V. introduceert de KEN IQ3 instrumentenwasser voor tandartspraktijken en het KwickScreen Duo afscheidingsscherm.

De KEN IQ3 instrumentenwasser is gemakkelijk te bedienen. Het toetsenbord met tiptoetsen is eenvoudig in gebruik en gedetailleerde informatie over het programmaverloop is zichtbaar op het grote OLED display.

De KEN IQ3 instrumentenwasser biedt specifieke voordelen zoals:
– uitgebreid assortiment aan (dentale) rekken en inzetten
– laag waterverbruik
– lage energiekosten
– laag chemieverbruik
– laag geluidsniveau
– hygiënische zekerheid (voldoet aan EN ISO 15883 1-2-5-6)
– volledige procesvalidatie
– open programmastructuren
– uitgebreide opslag en communicatie van procesgegevens
– externe toegang voor service en onderhoud

KwickScreen afscheidingsschermen bieden flexibele en gepersonaliseerde afscheidingen tussen patiënten. Met drie verschillende modellen is er een oplossing voor iedere omgeving.

Gemarkeerd product

KEN IQ3 instrumentenwasser

KEN IQ3 instrumentenwasser

De KEN IQ3 instrumentenwasser is gemakkelijk te bedienen. Het toetsenbord met tiptoetsen is eenvoudig in gebruik en gedetailleerde informatie over het programmaverloop is zichtbaar op het grote OLED display. De KEN IQ3 instrumentenwasser biedt specifieke voordelen zoals: – uitgebreid assortiment aan (dentale) rekken en inzetten – laag waterverbruik – lage energiekosten – laag chemieverbruik – laag geluidsniveau – hygiënische zekerheid (voldoet aan EN ISO 15883 1-2-5-6) – volledige procesvalidatie – open programmastructuren – uitgebreide opslag en communicatie van procesgegevens – externe toegang voor service en onderhoud Verkrijgbaar met en zonder zijkast.

Zie product »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top