Pharmeon en Zorgscherm

Pharmeon

Over ons

Over Pharmeon
Pharmeon ontwikkelt digitale toepassingen waarmee de zorg toegankelijker, bereikbaarder en efficiënter wordt. De rol van de tandarts verandert. Patiënten willen niet meer afwachten, maar zelf het initiatief nemen. Ze willen sneller geholpen worden, terwijl tandartsen steeds minder tijd hebben. Pharmeon is al 20 jaar de online partner voor de eerstelijnszorg. Van praktijkwebsite, patiëntportaal tot PGO.
Met onze apps en digitale services helpen we zorgaanbieders vooruit. Met de eHealthplatforms kunnen patiënten meer zelf doen en verloopt de afhandeling van zorgvragen efficiënter. Zo houdt u als tandarts tijd over voor dat wat er echt toe doet: persoonlijk contact met patiënten die dat nodig hebben.
Wij ondersteunen 4000 tandartsen, apotheken, huisartsen en paramedici met innovatieve oplossingen voor een beter bereikbare zorg. Inmiddels zijn meer dan 2 miljoen Nederlanders aangesloten bij Uw Zorg online.

Over Zorgscherm
Zorgscherm is een specialist in de eerstelijnszorg in Nederland en België op het gebied van informatieschermen en aanmeldzuilen en is de voordeligste toepassing voor huisartsen, apotheken, tandartsen, fysiotherapeuten en de HAP/SEH.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top