Philips Oral Health Care Benelux

Over ons

Geïnspireerd door tandheelkundigen, ontworpen door wetenschappers. Van mondhygiëne tot bleken en verlichting bij gevoelige elementen, Philips Oral Healthcare introduceert met elk nieuw revolutionair product een nieuwe standaard in de wereld van de mondverzorging.

Gemotiveerd door de wetenschap

Ook nadat Philips Sonicare de door tandheelkundigen meest aangeraden elektrische tandenborstel wereldwijd was geworden, bleven we ons richten op innovatie. Onze missie is om de innovatieve leider te zijn op het gebied van mondverzorgingstechnologie voor thuis. Neem nu de Sonicare DiamondClean-tandenborstel. Dat is een innovatie waar uw patiënten echt iets aan hebben. Het is niet alleen klinisch bewezen dat deze borstel veel effectiever tandplaque verwijdert dan een handtandenborstel, maar dankzij de Adaptive Cleaning Technology leren uw patiënten ook nog beter hun mond te verzorgen.

Bleken is vandaag de dag de meest gevraagde tandheelkundige procedure. Philips ondersteunt u in deze vraag met Zoom!-bleekproducten, die in de tandartspraktijk zonder meer de voorkeur van de patiënt genieten. We werken samen met tandartsen aan innovatieve, effectieve bleekbehandelingen die de beste resultaten leveren.

Bleken met Philips Zoom! en poetsen met Philips Sonicare, wat de wens van uw patiënt ook is, met de producten van Philips Oral Healthcare hebt de middelen in huis waarmee u uw patiënten ongeëvenaarde mondhygiëne biedt.

Gemarkeerd product

Preventieplannen for Kids

Samen starten met elektrisch poetsen voor een gezond gebit, je hele leven lang. Philips wil een zinvolle bijdrage leveren aan een goede gezondheid van ons allemaal. Op het gebied van mondgezondheid begint dat met het aanleren van een goede poetsroutine. Daarvoor hebben wij Sparkly’s Poetsplan ontwikkeld: – Patiëntjes ontvangen vanuit de praktijk een Sonicare for Kids tandenborstel cadeau! – De patiëntjes komen 4-6 keer per jaar naar de poets-les en ontvangen als beloning een Sparkly knuffel en poetsdiploma. – De patiëntjes worden thuis gemotiveerd en begeleidt via onze speciale – Sonicare for Kids poets app.

Zie product »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top