Philips Oral Health Care Benelux

Over ons

Geïnspireerd door tandheelkundigen, ontworpen door wetenschappers. Van mondhygiëne tot bleken en verlichting bij gevoelige elementen, Philips Oral Healthcare introduceert met elk nieuw revolutionair product een nieuwe standaard in de wereld van de mondverzorging.

Gemotiveerd door de wetenschap

Ook nadat Philips Sonicare de door tandheelkundigen meest aangeraden elektrische tandenborstel wereldwijd was geworden, bleven we ons richten op innovatie. Onze missie is om de innovatieve leider te zijn op het gebied van mondverzorgingstechnologie voor thuis. Neem nu de Sonicare DiamondClean-tandenborstel. Dat is een innovatie waar uw patiënten echt iets aan hebben. Het is niet alleen klinisch bewezen dat deze borstel veel effectiever tandplaque verwijdert dan een handtandenborstel, maar dankzij de Adaptive Cleaning Technology leren uw patiënten ook nog beter hun mond te verzorgen.

Bleken is vandaag de dag de meest gevraagde tandheelkundige procedure. Philips ondersteunt u in deze vraag met Zoom!-bleekproducten, die in de tandartspraktijk zonder meer de voorkeur van de patiënt genieten. We werken samen met tandartsen aan innovatieve, effectieve bleekbehandelingen die de beste resultaten leveren.

Bleken met Philips Zoom! en poetsen met Philips Sonicare, wat de wens van uw patiënt ook is, met de producten van Philips Oral Healthcare hebt de middelen in huis waarmee u uw patiënten ongeëvenaarde mondhygiëne biedt.

Gemarkeerd product

Preventieplannen for Kids

Philips Sonicare Preventieplannen For Kids

Verbeter de mondgezondheid van uw jongste patiëntjes en maak Philips Sonicare For Kids onderdeel van uw behandelplan! Philips wil een zinvolle bijdrage leveren aan een goede gezondheid van ons allemaal. Op het gebied van mondgezondheid is het aanleren van een goede poetsroutine dé basis voor preventie van cariës en zelfs andere gezondheidsproblemen. Dit begint bij kinderen en blijft je leven lang belangrijk. Omdat we ervan overtuigd zijn dat het ontwikkelen van de juiste poetsroutine begint bij de kleintjes hebben wij Sparkly’s poetsplan ontwikkeld. Sparkly is onze Philips Sonicare For Kids mascotte. Met Sparkly’s poetsplan motiveer je kinderen spelenderwijs goed te poetsen met behulp van de Philips Sonicare For Kids elektrische tandenborstel! Deze tandenborstel is te verbinden met de interactieve Sparkly poetsapp, die helemaal is ingericht op de belevingswereld van kinderen. De hoofdrolspeler van de app is Sparkly die graag schone tanden wil! Door goed te poetsen kunnen kinderen accessoires ontgrendelen om Sparkly een persoonlijk tintje te geven! Op deze manier wordt 2 keer per dag 2 minuten poetsen leuk! Sparkly’s poetsplan stelt u in staat om patiëntjes en ouders te motvieren en te te begeleiden bij het aanleren van de juiste poetsroutine! Wilt u meer weten over Philips Sonicare For Kids en hoe Sprakly’s poetsplan u kan helpen bij het verbeteren van de mondgezondheid van uw jongste patiëntjes? Kom dan naar onze stand!

Zie product »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top