Ridos Orthodontie

Over ons

Ridos Orthodontie biedt orthodontische behandelplannen en/of suggesties aan behandelaren die in algemene tandartspraktijken werken en die hun orthodontische behandelingen willen starten of optimaliseren.
Ridos leidt algemene tandartsen en tandartsassistenten op, evenals lokale praktijkmanagers om orthodontische protocollen volledig in hun praktijk te implementeren. Ridos gebruikt de meest geavanceerde digitale technologie, scanners en een eenvoudig te gebruiken interface (‘weborder’) om de beste orthodontische uitkomst voor zijn klanten te verkrijgen. Implementatie, educatie en ondersteuning zijn de sleutelwoorden, terwijl tegelijkertijd ons eigen laboratorium beugels van de hoogste kwaliteit garandeert voor zowel artsen als hun patiënten.

Doel:
Ridos Orthodontics biedt (remote) orthodontische oplossingen voor algemene tandartspraktijken met een grote vraag naar ondersteuning bij orthodontische vraagstukken. Ze levert behandeladviezen en opleidingen aan praktijken die meer met orthodontie willen doen. Tandartsen en assistentes met affiniteit voor orthodontie worden door Ridos begeleid om in de algemene praktijk orthodontie te implementeren.
Het trainingsprogramma zorgt ervoor dat zij voorbereid worden op optimale orthodontische zorg voor hun patiënten.

Het programma biedt behandelaren en assistente(s) in korte tijd basiskennis van orthodontie. Ridos behandelt de belangrijkste orthodontische begrippen en levert inzicht in orthodontische verschijnselen en behandelmethodieken.

Het trainingsprogramma voor assistentes bestaat uit een aantal dagdelen training welke worden afgesloten met de trainings checklist. Na goed gevolg ontvangt de assistente een Ridos Certificaat ‘Digitaal Ortho Assistente’. Na volledige implementatie van digitale processen zal de praktijk een certificaat ontvangen ‘Praktijkcertificaat Digitale Ortho Praktijk’.

Tevens biedt Ridos verdiepingscursussen aan tandartsen die zich verder willen bekwamen in de meer geavanceerde orthodontie.

Orthodontie in de Algemene Praktijk?

• Opleidingen voor Assistentes en Behandelaren

• Persoonlijk Support

• Volledig Digitaal

• Korting bij Aanschaf 3Shape-scanner

• Vaste Beugel en Aligners

• Hoogwaardige kwaliteit Producten

• Eigen Lab

Gemarkeerd product

Neem contact met ons op

Scroll naar top