Tandheelkunde Groep Nederland

Tandheelkunde Groep Nederland

Over ons

Tandheelkunde Groep Nederland is eind 2013 mede opgericht door tandarts implantoloog K.D. Go. Gezien de ruime ervaring en kennis van het management in de tandheelkunde is met een lange termijn visie begonnen aan het bouwen van een groep tandartsenpraktijken geconcentreerd in de Randstad en Noord-Brabant. Dit wordt gerealiseerd door nieuwe wijk verbonden praktijken te starten alsmede bestaande praktijken over te nemen.

De toegankelijkheid en omgeving van de tandartsenpraktijken zijn zodanig ingericht dat deze kind-, ouderen en functioneel beperkten vriendelijk zijn.

De patiënten en de kwaliteit van de tandheelkundige behandelingen staan centraal binnen de tandartsenpraktijken. Alle disciplines worden onder één dak aan onze patiënten aangeboden. Onze medisch specialisten voeren behandelingen uit op het gebied van:
– Algemene en cosmetische tandheelkunde
– Implantologie
– Kaakchirurgie
– Parodontologie
– Endodontologie
– Orthodontie
– Kindertandheelkunde
– Mondhygiëne

Tandheelkunde Groep Nederland hecht er veel waarde aan om een weerspiegeling van de samenleving te zijn door diversiteit en inclusie binnen haar teams van medewerkers te bevorderen. Om die reden is in 2017 de Charter Diversiteit van de Sociaal Economische Raad door de directie van Tandheelkunde Groep Nederland ondertekend.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top