Tapp Company B.V.

Over ons

The TAPP Company is de exclusieve leverancier van de vernieuwde versie van de UNTOUCHABLE kraan. Deze kraan is de opvolger van de bekende Alfa Hygi Care kraan uit het verleden.

Daarnaast hebben we een specialistisch handhygiëne-concept, tot stand gekomen in samenwerking met de 2 grootste fabrikanten en leveranciers van hygiëneproducten en dispensers in Europa.

Gemarkeerd product

Praesidio

Als de hygiëne-eisen hoog zijn, wilt u dat uw medewerkers en klanten zich stipt aan de regels houden. Een speciale desinfectiezuil voorziet uw medewerkers van een duidelijke handleiding en bijbehorende desinfectie-accessoires. Bij het sluiten voert het apparaat een test dosering uit Steek de handen geopend in de opening en wacht tot het apparaat begint te sprayen. Wrijf de handen ca. 30 seconden in met het desinfectiemiddel Hoogwaardige rvs behuizing, afsluitbaar Hygiënische spraykamer, houdt de omgeving schoon Geïntegreerde lekbak, groot volume, eenvoudig te reinigen Intuïtieve bediening dankzij betrouwbare no-touch-sensor Innovatieve sprayfunctie, nauwkeurige spraystraal voor een optimale afdekking van beide handen Instelbare dosering, universeel compatibel met 1 liter euroflessen Snelle flessenwissel dankzij interne reservefleshouder Lange batterijduur, optioneel met externe adapter leverbaar, adapter art.-nr.: 814i4401040 Venster voor inhoudscontrole

Zie product »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top