Tapp Company B.V.

Over ons

The TAPP Company is de exclusieve leverancier van de vernieuwde versie van de UNTOUCHABLE kraan. Deze kraan is de opvolger van de bekende Alfa Hygi Care kraan uit het verleden.

Daarnaast hebben we een specialistisch handhygiëne-concept, tot stand gekomen in samenwerking met de 2 grootste fabrikanten en leveranciers van hygiëneproducten en dispensers in Europa.

Gemarkeerd product

Untouchable TAPP 3-1 water/zeep/desinfectie

Untouchable TAPP 3-1 water/zeep/desinfectie

Water, zeep en desinfectiemiddel en dat allemaal vanuit één kraan. De Untouchable Tapp heeft een intuïtieve interface. Hiermee kunt u wisselen tussen drie producten. Geen ingewikkelde handelingen, maar simpel en snel in gebruik. Wat u ook nodig heeft, de Untouchable is te activeren met een handbeweging, zonder de kraan aan te raken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de innovatieve infraroodinterface van de Untouchable. Deze is mooi weggewerkt, zodat het elegante ontwerp niet verloren gaat en daardoor past in elke ruimte. Innovatieve ontwikkelingen: Hygiënespoeling: bij het niet gebruiken van de kraan zal deze door middel van haar slimme software eens per 24 uur voor enkele seconden gaan lopen om bacterievorming te voorkomen. Daarnaast is de kraan per ruimte in te stellen, met betrekking tot de looptijd en de waterdruk, waardoor er waterbesparing ontstaat. Anti-vingerafdruk Op de roestvrijstalen behuizing van de Untouchable ™kan een anti-vingerafdrukcoating worden aangebracht, waardoor vingerafdrukken niet zichtbaar blijven. De kraan blijft dan niet alleen mooi schoon, maar ook de reinigings- en onderhoudstijd worden aanzienlijk verminderd. Kleuren De Untouchable™ kunnen in alle RAL-kleuren gecoat worden. Dit gebeurt in onze eigen poedercoatfaciliteit. Omdat wij dit proces in eigen hand hebben kunnen wij uw gehele natte ruimte aanpassen aan uw eigen huisstijl of kleurenschema. Dit geldt niet alleen voor de Untouchable, maar ook elke andere hygiënedispenser, afvalbak of metalen accessoire van OPHARDT.

Zie product »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top