Ultradent Products, Inc.

Over ons

Ultradent Products Inc. is een toonaangevende producent van hoogwaardige dentale materialen, apparaten en instrumenten. De missie van Ultradent Products is het verbeteren van de tandheelkundige zorg over de hele wereld. Ook wil Ultradent Products dentale producten blijven verbeteren, zodat tandheelkundige ingrepen voorspelbaarder en eenvoudiger verlopen.

Ultradent Products begon meer dan veertig jaar geleden met een simpel idee van dr. Dan Fischer. Na zijn afstuderen aan de Loma Linda University en het opzetten van zijn praktijk, ontwikkelde dr. Fischer de unieke hemostatische oplossing Astringedent™. Hij deed dit met het oog op de behoefte aan een weefselbehandelingsproduct voor snellere, sterkere hemostase. Het succes van het hemostaticum Astringedent zette dr. Fischer ertoe aan om door te gaan met het ontwikkelen van innovatieve, verbeterde tandheelkundige oplossingen. Dit leidde tot de oprichting van Ultradent Products, Inc.

Tot de paradepaardjes van Ultradent Products behoren de vele producten op het gebied van tissue management, waar ook het hemostatische middel Astringedent nog steeds deel van uitmaakt. Ook is Ultradent Products producent van Opalescence™, de wereldbekende productenlijn voor bleekbehandelingen. Andere producten uit de Ultradent Products-familie zijn onder andere de veelvuldig bekroonde polymerisatielampen VALO™ en VALO™ Grand, het etsmiddel Ultra-Etch™ en de Endo-Eze™ MTAFlow™ -wortelkanaalreparatiecement.

Gemarkeerd product

Opalescence Go™

Opalescence Go™

Cosmetisch tandenbleken in voorgevulde lepels • Het unieke UltraFit™-lepelmateriaal biedt een zeer comfortabele pasvorm en past zich goed aan de individuele glimlach van de patiënt aan • Door de afdekking van molaar tot molaar komt de gel in aanraking met meer posteriorelementen • Opalescence Go-bleekgel is ontwikkeld voor optimaal comfort voor de patiënt • Gemakkelijke, voorgevulde lepels die direct vanuit de verpakking kunnen worden gedragen • Optimale hoeveelheid gel zorgt voor gemakkelijke reiniging na het bleken • Draag elke lepel gedurende 60 à 90 minuten • Opalescence Go-bleekgel bevat PF (kaliumnitraat en fluoride) • Heerlijke mint- en meloensmaak

Zie product »

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top