CEREC Primemill Excellence made easy

Beschrijving

*Kwaliteit
Een combinatie van nieuwe elektronica, software, motoren en mechanische componenten draagt ​​bij aan een fijnere resolutie en verbeterde dynamiek. Dit resulteert in uitstekende restauratiemarges en gedetailleerde oppervlakte-eigenschappen voor uiterst precieze resultaten. Het nieuwe, zeer nauwkeurige 0,5 mm freesgereedschap levert betrouwbaar eerste klas klinische resultaten. Schakel over naar de Extra Fine freesmodus voor een hoger detailniveau met occlusale fissuren en interdentale gebieden op bruggen.

*Snelheid
Ontworpen voor snelheid en precisie, neemt de nieuwe CEREC Primemill de bewezen kracht van zijn voorganger over en brengt zijn krachtige prestaties naar een geheel nieuwe dimensie. U kunt nu zirkoniarestauraties frezen in Super Fast freesmodus in ongeveer 5 minuten, waardoor de verwerkingstijden met meer dan de helft gereduceerd wordt. De verbeterde slijpmodus voor hoogwaardig glaskeramiek maalt het materiaal ook sneller dan zijn voorganger.

*Gebruiksgemak
De nieuwe 7-inch touch-interface met gebruikershandleiding begeleidt u stap voor stap door de workflow, de belangrijkste onderhoudsprocedures en andere routinetaken, zodat u freeswerk kunt delegeren met volledige gemoedsrust. De geïntegreerde blokscanner is een tijdbesparende nieuwe functie die materiaalblokken automatisch scant met compatibele datamatrixcodes en de informatie registreert, inclusief type, grootte, kleur en vergrotingsfactor voor zirkonia. Alle CEREC Primemill tools zijn uitgerust met een kleurgecodeerde RFID-chip die wordt gelezen door de RFID-scanner, die de statusweergave van het gereedschap invoert en de gebruiker waarschuwt als het gereedschap vervangen moeten worden. Dit zorgt ervoor dat alle tools op optimale niveaus presteren.

Veelzijdigheid
Welkom in een wereld waar u keuze in overvloed heeft!
De nieuwe CEREC Primemill combineert nat en droog frezen en nat slijpen.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top