Clara Medical Force

Beschrijving

Maak kennis met Clara Medical Force!

Voor tandartsen en medisch specialisten uit het buitenland:

Clara Medical Force begeleidt tandartsen en andere medische specialisten naar een nieuw leven in Nederland. Clara helpt je met het hele proces om te kunnen werken in Nederland.

Met de juiste papieren in jouw bezit en de juiste ondersteuning van Clara kan je snel beginnen als tandarts of als medisch specialist. Clara regelt alles voor jou!

Een belangrijk vereiste is dat je Engels spreekt op een professioneel niveau en dat je bereid bent om te emigreren naar Nederland. We plaatsen medische specialisten van over de hele wereld en het is geen vereiste om EU burgerschap te bezitten. Het is een grote stap dus doorzettingsvermogen is vereist. Ben jij klaar voor een nieuwe toekomst?

Voor werkgevers:

Zoek je een tandarts of een andere medische specialist? Maar is deze in Nederland niet meer te vinden?

Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij plaatsen tandartsen en andere medische specialisten vanuit de hele wereld in Nederland. We begeleiden de specialisten op de juiste manier en zoeken naar een goede verbinding en samenwerking voor zowel de specialist als uw organisatie. Zodat de specialist en u echt kiezen voor elkaar, om zo een langdurige samenwerking aan te gaan.

Neem contact op voor meer informatie!

Media

Deel op Social Media

Scroll naar top