Danique Castenmiller aan de slag bij DentalMatch en DentalMatch gaat naar de beurs!

Beschrijving

Danique Castenmiller (32) heeft jarenlang gewerkt als mondzorgkundige in diverse tandartspraktijken en is bovendien werkzaam geweest voor één van de grootste toeleveranciers aan de dentale industrie. Danique: “Met veel plezier heb ik de afgelopen jaren als mondzorgkundige vele cliënten mogen behandelen, wel miste ik hierin de directe samenwerking met collega’s en daarnaast is het mijn passie om mensen te begeleiden naar een beter en hoger werkniveau. Bij DentalMatch kan ik al deze zaken combineren, ik zal veel contacten hebben met opdrachtgevers (praktijken) en kan juist ook aandacht besteden aan de ontwikkeling en ondersteuning van kandidaten bij hun zoektocht naar een passende baan”. Danique kijkt er naar uit om als Recruiter bij DentalMatch aan de slag te gaan en wil op deze wijze haar carrière in de mondzorg een passend vervolg geven.

Danique valt met haar neus in de boter, want DentalMatch is aanwezig met een stand op Dental Expo. Een mooie kans om veel mensen te spreken. Hoewel het in verband met het coronavirus natuurlijk spannende tijden zijn en sommige mensen terughoudend zijn ten aanzien van persoonlijke ontmoetingen en grotere evenementen, blijft Danique daar nuchter onder: “Ik vind dat een ieder moet doen wat hij/zij prettig vindt en de vertrouwde handdruk kan wat mij betreft best eens achterwege blijven, daarnaast ben ik ook telefonisch beschikbaar voor een goed gesprek”.

Eigenaar Alida van Baarlen: “We zijn natuurlijk erg blij en trots dat ons concept zo goed aanslaat in de markt en dat het ons lukt om onze ambities verder vorm te geven. DentalMatch wordt als werving- en selectiebureau door velen gewaardeerd als een serieuze en professionele gesprekspartner. Wij zijn enorm blij met de komst van Danique en we kijken ook uit naar onze deelname aan Dental Expo. Het is voor ons een uitgelezen kans om verder te werken aan onze naamsbekendheid en weer vele nieuwe en bestaande relaties te spreken”.

Media

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top