Dental Design Academy

Beschrijving

Als expert op het gebied van esthetische tandheelkunde en implantologie deelt Martijn Moolenaar zijn kennis graag tijdens lezingen en workshops in het binnen- en buitenland. Vanuit de wens om tandartsen een goede basis mee te geven zijn er door Dental Design Academy meerdere behandelmethodes ontwikkeld. Na ruim 20 jaar postacademisch onderwijs te hebben verzorgd is deze kennis en ervaring nu gebundeld in een programma van 2 opleidingen: Restauratieve Tandheelkunde en Esthetische Tandheelkunde.

Ontwikkeling in de tandheelkunde staat nooit stil. Als tandarts zoek je continu naar de beste werkwijze en blijf je op de hoogte van de laatste innovaties. De opleidingen van Dental Design Academy zijn geschikt voor tandartsen die al enige ervaringen binnen de tandheelkunde hebben en graag hun kennis verder willen uitbreiden.

De opleidingen van Dental Design Academy zijn speciaal samengesteld om jou stap voor stap te begeleiden in het verdiepen van je kennis in restauratieve- en esthetische tandheelkunde. Hierin wordt Martijn Moolenaar bijgestaan door specialisten die zijn liefde voor het vak delen.

Wil je meer informatie over de Dental Design Academy opleidingen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

Media

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top