DentalMatch groeit verder en geeft haar ambities in de mondzorg vorm: nieuwe en beter passende huisvesting betrokken

Beschrijving

Dankzij haar persoonlijke aanpak weten steeds meer tandartspraktijken, tandtechnische labs en dentale toeleveranciers, evenals kandidaten de weg naar DentalMatch te vinden. Inmiddels zijn er zes personen werkzaam bij DentalMatch en wordt er nieuwe dienstverlening toegevoegd, naast de bemiddeling van tandheelkundig personeel. Met de nieuwe dienstverlening en huisvesting is DentalMatch nog beter in staat om kandidaten en opdrachtgevers te ontvangen en te ondersteunen.

Binnen Almere is DentalMatch inmiddels verhuisd naar Markerkant 13-26. Hier beschikt DentalMatch over ruimere kantoorfaciliteiten en betere ontvangstmogelijkheden voor zowel kandidaten als opdrachtgevers. (Mede) oprichter en eigenaar Alida van Baarlen hierover: “Wij spreken graag persoonlijk met kandidaten. Dit zijn doorgaans diepgaande gesprekken over ambitie, wensen en toekomstmogelijkheden, daarbij merken we dat een fijne en rustige omgeving zeer op prijs wordt gesteld. We kunnen nu verschillende settings aanbieden waarin deze gesprekken kunnen plaatsvinden, dit sluit aan bij onze wens om persoonlijk en kwalitatieve aandacht aan kandidaten te geven”.

Als aanvullende dienstverlening biedt DentalMatch diverse vormen van HR advisering aan. Er zijn een aantal methodieken ontwikkeld waarmee op snelle en eenvoudige wijze praktijken en bedrijven ondersteund kunnen worden met betrekking tot vitaliteit van medewerkers, efficiency van de samenwerking, helderheid van processen en het verhogen van personeelsloyaliteit.

Over DentalMatch
DentalMatch is een landelijk opererend bureau dat kandidaten en opdrachtgevers aan elkaar koppelt. Het bureau richt zich zowel op zorgprofessionals in de mondzorg, zoals tandartsen, mondhygiënisten, tandtechnici en ondersteunend personeel, als op toeleveranciers van de dentale sector, zoals accountmanagers en marketing (product)-specialisten.

Media

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top