Fresh Academy

Beschrijving

Fresh Academy helpt medewerkers met veel plezier bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. We willen samen met onze medewerkers werken aan vernieuwing, het verhogen van de kwaliteit en meer werkplezier binnen de Fresh groep. De cursussen vinden plaats in onze praktijken, in Bodegraven of op locatie. Overal is een prettige en ongedwongen sfeer, waardoor we ruimte hebben voor de persoonlijke aandacht. Dit zorgt ervoor dat de medewerker zich optimaal kan ontwikkelen door de trainingen.

De vraag verandert: tandheelkunde gaat steeds meer over preventie & esthetiek, maar ook functionele problematiek door bijvoorbeeld de toename van slijtage. Vernieuwing is nodig en daarom gaan onze cursussen verder dan de basis. Ze helpen je groeien en geven je daarnaast de tools om nog meer plezier en voldoening uit je vak te halen. Niet alleen zul je jezelf ontwikkelen, ook zul je meer kunnen betekenen voor de praktijk en de patiënten. Dit zorgt ervoor dat de zorg binnen jouw praktijk nog beter wordt en dat de samenwerking verbetert.

Naast uiteenlopende cursussen en trainingen voor onze medewerkers, biedt de Fresh Academy ook (buitenlandse) reizen en evenementen aan. Educatie en plezier komen samen op de meeste prachtige plekken ter wereld. Wat dacht je van een mooie ski- of surfreis in combinatie met interessante lezingen over specifieke onderwerpen binnen het vak? Bij de Fresh Academy profiteer je van flinke kortingen op studiereizen. Ook voor mensen die niet werkzaam zijn binnen Fresh!

Geïnteresseerd of vragen? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Media

Deel op Social Media

Scroll naar top