Minder administratie en meer ondernemerschap met Intelly

Beschrijving

“Om succesvol te ondernemen, moet je hoofd zo leeg mogelijk zijn!”. Aan het woord is Erik Garritsen, die zelf al jaren succesvol onderneemt en sinds 2015 Intelly Care in de markt promoot. Zijn doel: van eigenaren van tandartspraktijken betere en blijere ondernemers maken. “Een praktijkhouder die vol verbazing constateert dat hij nu in een minuut de salarissen kan uitbetalen. Dáár doe je het voor!”

Voordat hij bij Intelly aan de slag ging, werkte Garritsen bij diverse ICT-gerelateerde bedrijven. Daar was hij altijd bezig met het opzetten en uitbouwen van nieuwe ideeën en mogelijkheden. Naast Intelly begeleidt Garritsen op regelmatige basis diverse MKB-bedrijven in het professionaliseren van de bedrijfsvoering.

Wat is nodig om als ondernemer succesvol te zijn?
“Het is belangrijk om te focussen op de dingen die je leuk vindt en waar je goed in bent. Als ik te druk ben met de dagelijkse dingetjes, ben ik niet meer creatief, heb ik gemerkt. Daarom heb ik alle dingen die ik minder graag doe geautomatiseerd of uitbesteed. Als je te druk bent met de bijzaken, is er niet genoeg ruimte in je hoofd voor de echt belangrijke dingen. Ik zie bij veel praktijken dat er weinig tijd over blijft voor ondernemerschap en innovatie, dan kom je als bedrijf op den duur niet meer vooruit.”

“Natuurlijk is het een hele stap om als praktijkhouder over te stappen naar een nieuw systeem, maar als ondernemer moet je blijven vernieuwen. Je moet wel met de tijd meegaan om in business te blijven.”

De voordelen van Intelly op een rij:

– Minder tijd kwijt aan de administratie
– Continu volledig overzicht van uw financiële situatie
– Snelle geldstroom, direct op uw eigen bankrekening
– Lagere kosten
– Facturen op eigen briefpapier per post en/of e-mail
– Hoge besparing op uw administratiekosten
– Uw accountant of boekhouder kan real-time meekijken in uw administratie

Media

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top