NIEUW. DE STAY YOUNG COLLECTION.

Beschrijving

Op basis van beproefde, aantrekkelijke elementen werd een verjongd ontwerp ontwikkeld, voor het creëren van 18 vormen voor de bovenkaak – Graciel, Markant en Universeel – en 4 vormen voor de onderkaak. De laagopbouw en de structuur van het oppervlak ondersteunen het jonge image en weerspiegelen het levensgevoel van de patiënten in onze tijd.

Of het nu gaat om een een-tegen-een- of een-tegen-twee-opstelling van gebitselementen, de laterale elementen van BonSelect TCR zijn voorzien van een bifunctioneel semi-anatomisch kauwvlak. Dit element kan daarmee zonder problemen worden geïntegreerd in de huidige laboratoriumprocedures, zeker als er verschillende opstelmethodes en occlusieconcepten moeten worden gerealiseerd. Een voor allen en allen voor een: met BonSelect TCR in 4 formaten is het mogelijk.

Het geoptimaliseerde elementenplaatje voor het elementenmagazijn is kenmerkend voor de presentatie van het gehele merk. Het “rood” is de Zwiterse vlag in het kastje met gebitselementen, waarmee de nieuwe frontelementen en laterale elementen harmonisch worden gepresenteerd, zowel in vorm als in kleur.

Voor aanpassingen aan de kaakkam, secundaire constructies en antagonisten zijn tandheelkundige materialen nodig die snel te bewerken zijn. Maar de materialen moeten ook een goede chemische verbinding aangaan met de basiskunststof en moeten plaqueresistent zijn en bestand zijn tegen abrasie. De nieuwe frontelementen PhysioSelect en laterale elementen BonSelect worden daarom gemaakt van het stevige, dubbel kruisvernette materiaal TwinCrossedResin, het TCR-materiaal van de 3e generatie, gemaakt van een gemodificeerde variant van polymethylmethacrylaat (PMMA). De polymeer en de matrix worden gelijkmatig met elkaar vernet en daarnaast kwalitatief verbeterd. Dat houdt in dat de voorvernette polymeer nog eens met de matrix wordt verbonden en wordt verdicht. Op die manier voldoet het tandheelkundige materiaal aan de hoge eisen op het gebied van plaque- en abrasiebestendigheid.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top