Nieuw in mondzorg: flexpool voor invalopdrachten

Beschrijving

Op de Mondzorg Flexpool kunnen praktijken en mondzorgprofessionals elkaar snel vinden voor kortdurende invalopdrachten.

De Mondzorg Flexpool biedt parttime werkende tandartsen, mondhygiënisten en andere mondzorgprofessionals de mogelijkheid om erbij te werken en extra inkomen te genereren. “Praktijken kunnen eenvoudig invalkrachten regelen in vakantieperiodes, bij praktijkdrukte en tijdelijke uitval van medewerkers. Hierdoor hoeven geen afspraken met patiënten afgezegd of verzet te worden”, aldus Marlies van der Vooren van Dental Care Professionals.

“Naast de capaciteitsproblematiek speelt het platform in op de behoefte aan flexibiliteit en afwisseling van mondzorgprofessionals”, zegt Walter Lorjé van Tandarts.nl. “Je doet waardevolle ervaringen op door af en toe of regelmatig in een andere praktijk werken, naast je vaste werkplek. We zijn erg trots op deze gebruiksvriendelijke omgeving voor praktijken en zzp’ers in de mondzorg. Naast de matching vindt de gehele administratieve en financiële afwikkeling digitaal plaats. Ook aan de juridische aspecten hebben we veel aandacht besteed. We hebben bijvoorbeeld de modelovereenkomsten van opdracht in de digitale omgeving geïntegreerd. Hierdoor komt ook de contractering tussen opdrachtgever en opdrachtnemer gemakkelijk tot stand.”

Praktijken en mondzorgprofessionals kunnen zich gemakkelijk aanmelden bij mondzorgflexpool.nl. Hierbij is het belangrijk dat zij hun profiel zo zorgvuldig en compleet mogelijk invullen. Aanmelden is gratis en hoeft maar eenmaal te gebeuren. De flexpoolers dienen ingeschreven te zijn bij de Kamer van Koophandel. De praktijk maakt eveneens een profiel aan en kan per opdracht aangeven wat de werkzaamheden zijn en tegen welk uurtarief deze plaatsvinden. Het geautomatiseerde matchingproces zorgt dat de juiste kandidaten aan vacatures gekoppeld worden. Als de opdrachtverstrekking voor beide partijen akkoord is, regelt Mondzorg Flexpool ook de contractering, facturatie en incasso voor de kandidaat.

Scroll naar top