NIEUW. TOOTHSCOUT. DE JUISTE VINDEN.

Beschrijving

Het gebruik van apps is in 10 jaar tijd zo veranderd dat klanten mobiele apps vandaag de dag heel anders gebruiken.

Werken met profiel.
Je maakt je eigen profiel aan. Je gegevens worden voor jou opgeslagen en je kan daarnaast een samenwerkingspartner selecteren (bijv. een tandtechnicus), waarmee je graag per e-mail wilt communiceren. De patiënt altijd op de voorgrond.

Patiëntendossiers aanmaken.
Maak over je patiënten korte, bondige en nuttige profielen aan, als hulpmiddel voor jezelf of je samenwerkingspartner, inclusief foto’s die je met behulp van de app direct kunt maken. De foto’s worden alleen in de app bewaard en komen dus niet in privémappen terecht.

Kiezen van een element à la CANDULOR.
Een ToothScout zonder gebitselementen zou nergens op slaan. Kies de juiste gebitselementen voor je patiënten. Voer de breedte van de neusvleugels in en maak je keuze uit een grote verscheidenheid aan elementvormen. Wij geven je de juiste referenties van bovenkaakvormen tot onderkaakvormen en de passende laterale elementen. Of het nu gaat om een een-tegen-twee-opstelling of een een-tegen-een-opstelling van gebitselementen, er is voor elk wat wils.

De juiste leverancier kiezen.
Wie gebitselementen uitkiest wil ze ook gebruiken. CANDULOR doet voorstellen voor leveranciers in je omgeving. Je kan die bewaren en opslaan in je profiel. Schrijf hem direct vanuit de app een e-mail met je wensenlijstje.

Wij beschermen je gegevens.
Wij hebben gekozen voor professionele communicatie per e-mail voor de uitwisseling op zakelijk niveau, ook om vermenging met privé-informatie tegen te gaan. Foto’s worden daarom alleen plaatselijk in de app opgeslagen en niet in ‘Foto’s’. Ook blijven de patiëntgegevens alleen bewaard in de app. Ze zijn eigendom van de gebruiker en worden onder diens verantwoordelijkheid bewaard. CANDULOR heeft geen toegang tot de patiëntgegevens.

De ToothScout is ontwikkeld voor de iPhone en de iPad. Je vindt hem in de App Store via CANDULOR of ToothScout.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top