Onze Nieuwste miscea CLASSIC-Modellen

Onze Nieuwste miscea CLASSIC-Modellen

Met trots presenteren wij u onze nieuwste miscea CLASSIC-modellen. De miscea CLASSIC Pure S en de miscea CLASSIC Pure W. Geïnspireerd door hoogwaardige medische technologie is de miscea CLASSIC Pure-lijn het nieuwste deel van ons assortiment in luxe hygiënische sensorkranen die de perfecte balans bieden tussen hoogwaardige touch free sensortechnologie en maximale prestaties gecombineerd met een eigentijds en modern design.

Het miscea CLASSIC Pure W-model is een elektronische, sensor gestuurde waterkraan met unieke touch free bediening voor alle functies. Het miscea pure W model biedt een betrouwbare waterstart-stopinterface die zowel automatisch als handmatig kan worden geactiveerd. Daarnaast kan de temperatuur van het water ook touch free worden geregeld. Dit alles door middel van ingenieus geplaatste sensoren direct achter het glazen display

Het miscea CLASSIC Pure S-model biedt, naast alle voordelen die ook het miscea CLASSIC Pure W model heeft tevens een 100% touch free zeepdispenser die geïntegreerd is in de waterkraan, zodat gebruikers altijd toegang hebben tot zeep boven de wastafel terwijl ze hun handen wassen. Voor degenen die op zoek zijn naar gestroomlijnde en minimalistisch design zonder in te boeten aan functionaliteit, is het CLASSIC Pure S-model de perfecte keuze.

Onderstaande standaard functies zijn aanwezig op alle kranen die worden aangeboden in het assortiment miscea CLASSIC-modellen:

• Nauwkeurige touch free regeling van de watertemperatuur
• Alle functies aan te passen door middel van de miscea afstandsbediening (apart verkrijgbaar)
• Alle miscea CLASSIC-modellen zijn verkrijgbaar in eenvoudig te reinigen hoogglans gepolijste chroomafwerking of in klassieke, duurzame roestvrijstalen afwerking.

De nieuwe miscea CLASSIC-modellen pure S en pure W zijn vanaf nu leverbaar. Voor bestellingen kunt u contact opnemen met uw miscea leverancier of met ons verkoopkantoor voor de Benelux in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top