Please, have a seat – Audio File

Beschrijving

‘Please, have a seat’ zie je steeds vaker liggen in de Nederlandse mondzorgpraktijk. Ook studenten maken er handig gebruik van tijdens hun stage in de tandheelkundige zorgverlening.
Bij ontvangst en behandeling van de niet-Nederlandstalige patiënt in het Engels is het fijn om ‘Please, have a seat’ achter en bij de hand te ebben!
Uitbreiding van de Engelstalige vakmatige woordenschat en terminologie is een mooie stap voorwaarts in de communicatie met de niet-Nederlandstalige patiënt. Maar ook intonatie, klemtoon en uitspraak bepalen of je goed te verstaan bent. Dat leer je alleen door het te horen. Dat was voor mij de reden om nog een stapje verder te gaan, ‘de geluidsstudio in te duiken’ en een bijbehorend ‘Please, have a seat’ – Audio File te maken. Het Audio File is een aanvulling op het boek en werkt het beste in combinatie met het boek. Luisteren naar het Audio File met het boek voor je op schoot of op tafel, helpt je om je het vakmatige Engels uit ‘Please, have a seat’ eigen te maken en het in je systeem op te slaan.

Scroll naar top