Ridos Orthodontie op de Dental Expo!

Beschrijving

Orthodontie in de Algemene Praktijk
Ridos Orthodontie levert orthodontische behandelplannen aan behandelaren die in algemene tandartspraktijken werken en die hun orthodontische behandelingen willen starten of optimaliseren. Ridos zal dit jaar voor het eerst op de Dental Expo aanwezig zijn en heeft er zin in! Tandartsen en assistentes met affiniteit voor orthodontie zullen zeker geïnteresseerd zijn om een kijkje te nemen op de stand (E123) en enthousiast worden van het aanbod dat Ridos Orthodontie levert! Ridos zorgt er voor dat na een goede kennismaking een samenwerking wordt aangegaan om orthodontie volledig in de eigen, algemene praktijk te implementeren. Met behulp van het trainingsprogramma voor zowel assistentes als behandelaren en uitgebreide begeleiding wordt de praktijk voorbereid om optimale orthodontische zorg voor de patiënten te kunnen leveren.
Het Ridos Orthodontie programma biedt u en uw assistente(s) in korte tijd basiskennis van orthodontie. Ridos behandelt de belangrijkste orthodontische begrippen en levert inzicht in orthodontische verschijnselen en behandelmethodieken.
Tevens biedt Ridos verdiepingscursussen aan tandartsen die zich verder willen bekwamen in de meer geavanceerde orthodontie.
Ridos werkt compleet digitaal en heeft jarenlange ervaring met digitale software en het vervaardigen van hoogwaardige kwaliteit Indirect Bonding Trays (vaste beugels) uit eigen Nederlands lab. Tevens leveren wij doorzichtige beugels (aligners) van de beste kwaliteit maar tegen zeer scherpe inkoopprijzen.
In samenwerking met een BIG geregistreerde, zeer ervaren orthodontist worden de behandelingen uitgevoerd in de eigen praktijk. De persoonlijke aanpak en support van Ridos zorgen er voor dat de patiënten in de vertrouwde omgeving bij hun eigen behandelaren en assistentes, terecht kunnen voor kwalitatief hoogwaardige orthodontie.
Meer weten?
www. ridos.nl mail: info@ridos.nl telefoon: 085 0868600
Dental Expo: Stand E123

Media

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top