Silk’n onthult eerste elektrische tandenborstel die tandsteen verwijdert

Beschrijving

Consumenten kunnen thuis met deze tandenborstel naast plak en tandsteen, ook verkleuringen en vlekken verwijderen. Een klinische studie levert het bewijs.

Dr. Mark Hughes, cosmetisch tandarts in het Verenigd Koninkrijk, zegt: “Silk’n ToothWave is écht een innovatie. De klinische studie toont aan dat het in zes weken 70% meer tandplak verwijdert in vergelijking met een gewone elektrische tandenborstel, hardnekkige vlekken tot 79% verwijdert, tandvleesontsteking tot 72% vermindert en de tanden tot 8 tinten witter maakt.”

Het geheim bevindt zich in de klinisch bewezen, gepatenteerde DentalRF™ technologie die verder gaat dan standaard elektrische tandenborstels. Milde radiofrequentiegolven, bestaande uit geladen moleculen, worden uitgezonden naar het tandoppervlak, zelfs tot onder de tandvleesrand. Sterke verbindingen die onzuiverheidsmoleculen vasthechten aan het tandoppervlak worden gedestabiliseerd, losgemaakt en weggespoeld. De onzuiverheidsmoleculen worden vervolgens vervangen door nieuwe, onschadelijke water- en tandpastamoleculen, die een beschermende laag vormen. Dit voorkomt dat nieuwe onzuiverheden zich opnieuw vasthechten. Het gebit blijft langer schoon en vlekken, verkleuringen en tandsteen worden mettertijd verwijderd.

Silk’n wist vanaf het begin hoge ogen te gooien met haar ontharingsapparaten met lichtflitsen. Deze manier van ontharen, bekend uit schoonheidssalons, werd hiermee voor het eerst op een voordelige manier beschikbaar voor thuisgebruik. Sindsdien zijn er wereldwijd miljoenen ontharingsapparaten verkocht. Het merk zet dit keer de toon met Silk’n ToothWave die voor een serieuze omwenteling moet zorgen binnen de tandenborstelmarkt.

Meer informatie: www.silkn.eu

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top