Stellen wij u met trots de ScanBox pro voor

Stellen wij u met trots de ScanBox pro voor

Het team van DentalMonitoring innoveert voortdurend om uw dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen en tegelijkertijd de ervaring van de patiënt te verbeteren.

Ons consultatie en remote monitoring platform bieden u de mogelijkheid om uw praktijk op te schalen en het behandeltraject van uw patiënten te vernieuwen, allemaal dankzij kunstmatige intelligentie.

Communiceren met uw patiënten en het automatiseren van uw behandelplan is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Van de vele voordelen van onze oplossingen is het op afstand monitoren van alle orthodontische behandelingen een essentieel onderdeel. Om de afspraken met uw patiënten te vereenvoudigen, stellen wij u met trots de ScanBox pro voor!

Dit zijn enkele van de voordelen van dit unieke apparaat:
Het is kleiner! Gemakkelijker te gebruiken, mee te nemen en te bewaren voor zowel u als uw patiënten. Het all-inclusive pakket bevat zowel de telefoonbevestiging als de wanghaak.
Het is preciezer! Dankzij het nieuwe ontwerp is de kwaliteit van elke intraorale foto nog beter dan voorheen. Hierdoor kan onze AI effectiever werken om u nauwkeurigere beoordelingen te geven en afgekeurde scans te voorkomen.
Het is betrouwbaar! Met consistente fotoscans, biedt het uitstekende occlusale en laterale weergaven, inclusief occlusie van de molaren voor een betere opvolging van uw behandelingen met vaste apparatuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top