The Invisalign system

Beschrijving

Het Invisalign-systeem wordt gebruikt voor het rechtzetten van tanden met een reeks op maat gemaakte aligners voor elke patiënt. Het is een combinatie van gepatenteerde virtuele modelleringssoftware, snelle productieprocessen en massaaanpassing, en op maat gemaakte aligners met gepatenteerd alignermateriaal. Invisalign-behandelingsopties worden gebruikt om een breed scala aan klinische situaties te behandelen en zijn gericht op eenvoudige tot complexe gevallen en retentie na de behandeling. Het Invisalign-systeem wordt aangedreven door drie belangrijke elementen:

SmartTrack-materiaal. Align Technology’s eigen gepatenteerde uitlijnmateriaal dat zachte, meer constante krachten levert om de controle over tandbewegingen te verbeteren. Na het testen van 260 verschillende materialen, maakt ons materiaal gemiddeld een snellere behandeling mogelijk.

SmartStaging-technologie. Programmering van elke tandbeweging in een bepaalde volgorde, op het juiste moment om optimale resultaten en grotere voorspelbaarheid te bereiken.

SmartForce-functies. Hulpstukken en functies die in de aligners zijn ontworpen, leveren de precieze krachten wanneer dat nodig is om meer voorspelbare tandbewegingen te bereiken. Het Invisalign-systeem is het enige systeem ter wereld met functies zoals Bite Ramps, Precision Cuts, Power Ridge om een breed scala aan klinische situaties aan te pakken.

Media

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top