VALO TM Curing Light Family

Beschrijving

De VALO TM Family maak gebruik van een standaard breedbandled (lightemitting diode). Door het zeer intensieve licht met een golflengte van 385 – 515nm kunnen alle lichtuithardende tandheelkundige materialen goedworden uitgehard. Dit sterke licht doordringt ook keramiek en is daardoor in staat om ook een daaronderliggend kunstharscement uit te harden, net als bij een hoogwaardige halogeenlamp.
De basis van iedere VALO-ledpolymerisatielamp is een massieve staaf getemperd, hoogwaardig luchtvaartaluminium. Deze wordt in de fabriek van Ultradent in Utah (VS) gefreesd met behulp van CNC-precisietechniek. Omdat de lamp uit één stuk is gemaakt, is hij heel robuust en wordt de warmte heel goed verspreid. Dankzij de fijne vormgeving en het ergonomische, gestroomlijnde ontwerp kan de VALO Grand-ledpolymerisatielamp alle plaatsen bereiken die uitgehard moeten worden, zonder afbreuk te doen aan het comfort voor de patiënt. Met zijn aluminiumframe, de gefreesde componenten en de lens van getemperd glas is dit de meest robuuste draadloze polymerisatielamp op de markt.
De VALO Familie bestaat uit de VALO TM Corded, VALO TM Cordless, VALO TM Grand Corded en de VALO TM Grand Cordless. De VALO Grand heft een grote lens van 12 mm, waarmee binnen één polymerisatiecyclus een groter gebied kan worden uitgehard. NIEUW: de VALO Grand Cordless is nu verkrijgbaar in drie opvallende kleuren: Sapphire, Red Rock & Midnight.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top