Zo bereikt u uw doelgroep

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om uw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met u als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij u diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken. 

Voorregistratie

Bezoekers kunnen zich vooraf registreren voor Dental Expo. De entree bedraagt €15,-. Als exposant kunt u uw relaties kosteloos uitnodigen voor Dental Expo. Zo krijgen zij dankzij u gratis toegang tot de beurs. Wij bieden u hiervoor de Uitnodigingsservice aan, waarbij we namens uw bedrijf uw (potentiële) relaties uitnodigen. Maar u kunt ook zelf uw klanten uitnodigen middels de uitnodigingskaart en/of via digitale kanalen. Deze service staat voor u klaar wanneer de registratieportal voor bezoekers open staat!

De uitnodigingsservice

We ontzorgen u graag door u te ondersteunen bij het uitnodigen van uw relaties met de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u! Wij sturen namens uw bedrijf de gepersonaliseerde uitnodigingskaarten kosteloos naar uw relaties.  Zo houdt u tijd over en kunt u uw beursdeelname optimaal voorbereiden.

Marketing materialen

Via onderstaande button vindt u diverse marketingmaterialen. De map bevat op dit moment het beurslogo en een banner. Gebruik het logo en de banner op de verschillende marketinguitingen in aanloop naar uw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo maakt u uw deelname via verschillende kanalen kenbaar bij een zo groot mogelijke doelgroep.

Deze map wordt later aangevuld met meer banners die u kunt gebruiken op uw website, in uw e-mailhandtekening of in uw digitale nieuwsbrieven. In uw online uitingen kunt u verwijzen naar de website of de registratieportal. 

PROMOTIEPAKKET

Naast de digitale promotiemiddelen ontvangt u een promotiepakket per post met daarin uitnodigingen waarmee u uw relaties kunt uitnodigen voor een bezoek op uw stand op Dental Expo.  

Scroll naar top