14, 15 & 16 maart 2024 in RAI Amsterdam

M2 Academy

M2 Academy

About us

M2 academy biedt diverse opleidingen binnen de Mondzorg. In onze visie is permanente educatie van hoge waarde voor uw praktijk. M2 academy verzorgt al meer dan 23 jaar de interne opleidingen voor de praktijkassistenten van M2 tandartsen. Sinds 2013 delen wij onze kennis, deskundigheid en ervaring in het opleiden van vakbekwame assistenten. Inmiddels hebben we al meer dan 1400 assistenten opgeleid.

De hoge mate van toepasbaarheid van onze opleidingen in de praktijk en de hoge waardering bewijzen het succes van onze aanpak.

Al onze cursussen en opleidingen zijn geaccrediteerd door het Q-keurmerk. De opleiding Preventie Assistent is eveneens erkend door het Register Preventieassistenten.

Historie
M2 academy is onderdeel van de kwaliteitszorg binnen M2 tandartsen. Al vanaf het eerste begin, sinds 1985, houdt M2 tandartsen zich bezig met het intern opleiden van haar medewerkers. M2 academy-intern heeft de afgelopen 35 jaar de opleidingen binnen M2 tandartsen verzorgd. Door het enthousiasme over het concept en de vraag van collega tandartsen ontstaat in 2013 M2 academy-extern, Van Professionals, Voor Professionals. M2 academy opent in januari 2013 de deuren voor collega’s en stelt hiermee de kennis en deskundigheid van de afgelopen 35 jaar beschikbaar!

In september 2017 wordt ons nieuwe opleidingsinstituut geopend, voorzien van een practicumruimte met twaalf behandelstoelen en een inspirerende collegezaal. In ons opleidingsinstituut staat individuele aandacht op nummer 1. Uit de evaluaties, de waardering voor onze cursussen/opleidingen is gemiddeld 9.2, blijkt het succes van onze aanpak.

Visie
Hoogstaande tandheelkunde omvat allerlei specialismen en differentiaties. Tandartsen die brede zorg op een hoog niveau willen aanbieden, moeten daarom samenwerken in tandheelkundige teams. Werken in teamverband is niet genoeg. Nieuwe technieken en inzichten volgen elkaar in een hoog tempo op. Daarom moeten de verschillende teamleden hun specialistische kennis steeds goed bijhouden. Dit vereist continue opleiding en bijscholing onder het motto: een leven lang leren. Door de Wet BIG hebben de tandartsen de mogelijkheid om bepaalde taken en handelingen over te dragen aan gekwalificeerd bekwaam personeel.

Missie
Onze opleidingen en cursussen staan onder supervisie van tandarts-implantoloog Jacqueline Strooband, partner M2 tandartsen en oprichter M2 academy, die samen met het team van M2 academy de opleidingsprogramma’s heeft ontwikkeld met als doel opleidingen te bieden Van Professionals, Voor Professionals!

Kwaliteit
M2 academy is continue bezig met verbetering en het aanpassen van de opleidingen/cursussen naar behoefte van de praktijk. Dit doen we door middel van uw feedback en een bewezen kwaliteitssysteem. Daarnaast zijn de opleidingen en cursussen up-to-date en gebaseerd op de huidige wetenschappelijke ontwikkelingen.

Onze opleidingen/cursussen: Tandartsassistent, Preventie Assistent, Paro Preventie Assistent, Anesthesie, Röntgen voor Assistenten, Cofferdam, Praktijkmanagement, Update Preventie Assistent, Update Paro Preventie Assistent, Update Röntgen.

News

Job Ads

Contact information

Send us a message

Scroll naar top