5, 6 en 7 maart 2026 in Evenementenhal Gorinchem

De bezoeker van Dental Expo

Tijdens de vorige editie bezochten ruim 6.700 mondzorgprofessionels  Dental Expo. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze bezoekers.

Waardering

Uit de waardering van de bezoekers blijkt dat zij zeer tevreden zijn over Dental Expo. In deze geven de mondzorgprofessionals aan dat de beurs goed inspeelt op de trends in de markt en dat zij ook de komende editie van Dental Expo zullen bijwonen. Daarnaast geven de exposanten aan erg tevreden te zijn over de kwaliteit van de bezoekers dat aanwezig is gedurende Dental Expo. De kwaliteit van deze bezoekers komt volgens de exposanten voort uit het feit dat er mondzorgprofessionals vanuit verschillende beroepstakken Dental Expo bezoeken. 

1 %

van de bezoekers geeft aan Dental Expo 2026 te willen
bezoeken

1 %

van de bezoekers vindt dat de beurs goed inspeelt op
de trends van de markt

1

gemiddelde cijfer wat de bezoeker Dental Expo geeft

1 %

van de exposanten vindt de kwaliteit van bezoekers
goed – zeer goed

Wie bezoekt
dental expo?

Dental Expo is een vakbeurs voor de totale mondzorg. Dit is terug te zien in het bezoekersprofiel van de mondzorgprofessionals die elke editie Dental Expo bezoeken. Tandartsen, mondhygiënisten, tandtechnicus, tandartsassistente en preventieassistente zijn onder andere bezoekersgroepen die op Dental Expo te vinden zijn. 

vragen over een deelname?

Scroll naar top