5, 6 en 7 maart 2026 in Evenementenhal Gorinchem

Zo bereikt u uw doelgroep

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om uw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met u als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij u diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken. 

Marketingmaterialen

In My Easyfairs vindt u diverse marketingmaterialen, in het mapje ‘Marketingmateriaal’ onder ‘Klanten & prospects uitnodigen’. De map bevat op dit moment het beurslogo in verschillende formaten en een banner. Gebruik het logo en de banner op de verschillende marketinguitingen die u gepland heeft staan in aanloop naar uw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kunt u uw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

Tip: vermeld dat bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via uw persoonlijke registratielink. Zodra de bezoekersregistratie geopend is, vindt u deze link in My Easyfairs (kopje ‘Uitnodiging’ onder ‘Klanten & prospects uitnodigen). Houdt My Easyfairs dus goed in de gaten. U kunt de link naar de registratieportal ook direct plaatsen achter uw e-mailhandtekening of banners op uw website zodat u het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.

De map met marketingmateriaal wordt later verder aangevuld met meer banners die u kunt gebruiken op uw website, in uw e-mailhandtekening of in uw digitale nieuwsbrieven. In uw online uitingen kunt u verwijzen naar de website of de registratieportal.

Exposantenpakket

Naast de digitale promotiemiddelen ontvangt u in aanloop naar de beurs een exposantenpakket per post met daarin 100 uitnodigingen. Met het exposantenpakket kunt u uw relaties nogmaals attenderen op uw deelname of kunt u ze uitnodigen voor een bezoek aan de beurs. Daarnaast zitten er in dit exposantenpakket nog 60 stickers. Plak de stickers bijvoorbeeld op uw facturen zodat ook via deze weg uw beursdeelname kenbaar wordt gemaakt.

Tipu kunt het exposantenpakket herkennen aan de sticker hierboven.

De uitnodigingsservice

We ontzorgen u graag door u te ondersteunen bij het uitnodigen van uw relaties met de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u! Wij sturen namens uw bedrijf de gepersonaliseerde uitnodigingskaarten kosteloos naar uw relaties.  Zo houdt u tijd over en kunt u uw beursdeelname optimaal voorbereiden.
Scroll naar top