5, 6 en 7 maart 2026 in Evenementenhal Gorinchem

Programma

Programma Dental Expo

Ontdek het nieuwste op het gebied van tandheelkunde met een programma vol inspirerende lezingen, innovatieve technologieën en hands-on workshops. Laat je verrassen, leer van experts en til je praktijk naar een hoger niveau. Mis deze unieke kans niet om je te verbinden met collega’s en experts uit de dentale wereld. Samen bouwen we aan de toekomst van mondgezondheid!

Nog even terugblikken...

Programma Dental Expo 2024

Tijdens Dental Expo 2024 lag de focus op de mens binnen de organisatie, met thema’s als Human Factor, Talentontwikkeling & -behoud, Imago en Ondernemerschap. De mondzorg is een werkveld dat vele expertisegebieden kent. Het overkoepelende element, dat tijdens editie 2024 overal terugkwam, was de mens. Tijdens afgelopen editie werd er extra veel aandacht besteed aan de medewerkers binnen praktijken. De medewerkers zijn immers de bouwstenen van de organisatie en vormen hiermee de meest waardevolle factor. Het hoofdthema van het kennisprogramma tijdens de expo was dan ook Human Factor, met als één van de subthema’s Talentontwikkeling & -behoud.

Ontdek de laatste ontwikkelingen...

Kennisprogramma 2026

Tijdens editie 2026 van Dental Expo nodigen we u ook weer uit om deel te nemen aan diverse boeiende kennissessies in de verschillende kennistheaters. In slechts één dag bent u volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de dentale branche. Kom en ontdek nieuwe inzichten, leer van experts en blijf vooroplopen in uw vakgebied.

Heeft u suggesties voor het programma voor Dental Expo op het gebied van mondzorg? Neem dan contact op met het team. Wie weet komt uw onderwerp aan bod of staat u zelf in de spotlight!

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het programma? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Seminar programma

Dental Expo zal in 2020 weer een seminarprogramma samenstellen met verschillende kennissessies. Topsprekers en experts nemen u mee in de laatste trends, peer-reviews en toekomstvisies van de dentale markt.

ACCREDITATIE PUNTEN

Nieuw in deze editie is dat sommige kennissessies voor u als mondzorgprofessional ook geaccrediteerd worden. Zo draagt u met een bezoek aan Dental Expo ook bij tot de bevordering van de zorgkwaliteit.

Scroll naar top