14, 15 & 16 maart 2024 in RAI Amsterdam

Programma

Programma Dental Expo 2024

Dental Expo richt zich op de mens binnen de organisatie met thema’s Human Factor, Talentontwikkeling & -behoud, Imago en Ondernemerschap. De mondzorg is een werkveld dat vele expertisegebieden kent. Het overkoepelende element, dat overal terugkomt, is de mens. Tijdens Dental Expo wordt dit jaar extra veel aandacht besteed aan de medewerkers binnen praktijken. De medewerkers zijn de bouwstenen van de organisatie en vormen hiermee de meeste waardevolle factor. Het hoofdthema van het kennisprogramma tijdens de expo is dan ook Human Factor, met als één van de subthema’s Talentontwikkeling & -behoud.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het programma? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Seminar programma

Dental Expo zal in 2020 weer een seminarprogramma samenstellen met verschillende kennissessies. Topsprekers en experts nemen u mee in de laatste trends, peer-reviews en toekomstvisies van de dentale markt.

ACCREDITATIE PUNTEN

Nieuw in deze editie is dat sommige kennissessies voor u als mondzorgprofessional ook geaccrediteerd worden. Zo draagt u met een bezoek aan Dental Expo ook bij tot de bevordering van de zorgkwaliteit.

Scroll naar top