5, 6 en 7 maart 2026 in Evenementenhal Gorinchem

Waarom deelnemen aan Dental Expo

Dental Expo is het grootste onafhankelijke evenement binnen de dentale branche in Nederland. Net als voorgaande edities is Dental Expo dé ontmoetingsplaats voor mondprofessionals. Het is de uitgelezen kans om te netwerken, nieuwe producten te tonen, bestaande relaties te onderhouden en nieuwe relaties te ontmoeten. Het evenement geeft de bezoeker een blik in de toekomst door ontwikkeling en innovatie centraal te stellen.

Ontmoeten

Ruim 7.000 mondzorgprofessionals komen deze 3 dagen netwerken en inspiratie opdoen. Dit is voor u de uitgelezen kans om nieuwe zakenpartners te ontmoeten of uw huidige relaties de hand te schudden!

Innovatie

Geef uw innovatie een podium en laat de mondzorgprofessional kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen in uw bedrijf. Zorg voor een Visit the Future experience die uw doelgroep niet zal vergeten!

Doelgroep

Een succesvolle beursdeelname hangt samen met het aantrekken van de juiste doelgroep. Via verschillende mediakanalen informeren we de mondzorgprofessional over Dental Expo.

PAKKETTEN

Het Dental Expo team denkt graag met u mee over uw deelname. U kunt kiezen voor enkel huur oppervlakte, waarbij u zelf de stand ontwerpt. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze standaard of deluxe standbouw. Zie hieronder de verschillende mogelijkheden. Daarnaast verzorgen wij verschillende marketingtools waarmee u uw beursdeelname gegarandeerd tot een succes kunt maken.

Standaard stand

Vanaf 12 m2
Systeemwanden 100cm x 250cm
Blauwe tapijttegels (indien gewenst andere kleur mogelijk)
Blauwe frieslijst met naamsvermelding in wit
1 spot per 4 m2
Elektriciteit 2 kw
Exclusief huur standoppervlakte, hoofdaansluiting, water en verbruik

Deluxe stand

Vanaf 16 m2
Systeemwanden 100cm x 250cm
Gepersonaliseerde achterwand
Statafel met 2 hoge stoelen
Blauwe tapijttegels (indien gewenst andere kleur mogelijk)
Blauwe frieslijst met naamsvermelding in wit
1 spot per 4 m2
Elektriciteit 2 kw
Exclusief huur standoppervlakte, hoofdaansluiting, water en verbruik

EasyGo

Als exposant is het ook van belang voldoende aandacht te schenken aan uw marketingstrategie. Het online marketingpakket EasyGo helpt u hierbij. Daarnaast staat er een professioneel en ervaren beursteam klaar om u hierbij te assisteren.

Scroll naar top