Pers is welkom bij Dental Expo

Easyfairs Nederland staat al meer dan 20 jaar bekend om haar gastvrijheid. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor de pers. Daarom is de pers van harte welkom bij beurzen en events van Easyfairs Nederland, Nederlands grootste beurs- en eventorganisator.

Bij de persafdeling van Easyfairs Nederland kunt u terecht voor accreditatie- en interview verzoeken.

Persaccreditaties
Om accreditatie aan te vragen voor een beurs/event van Easyfairs Nederland, kunt u een mail sturen naar pers@easyfairs.com. De accreditatie dient uiterlijk twee werkdagen voorafgaand aan de beurs/het event te worden aangevraagd, waarna u per mail antwoord krijgt over het al dan niet toewijzen van de accreditatie. Als vooraf geaccrediteerd perslid kunt u uw persbadge ophalen bij de beursreceptie.

Persberichten ontvangen?
Wilt u op de verzendlijst van persberichten van Easyfairs Nederland? Neem dan contact met ons op via pers@easyfairs.com.

Voor meer informatie, beeldmateriaal, interview verzoeken en/of overige vragen, neem gerust contact op met onze persafdeling.

Foto’s van de laatste editie van Dental Expo (2022) kunt u hier vinden.

Een specifieke vraag?

Heeft u foto’s nodig in hoge resolutie? Of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met Patrick Drenthen via pers@easyfairs.com of via telefoon op +31 (0) 523 289 867.

Patrick Drenthen

pers contact

Scroll naar top